Ministry of New and Renewable Energy
IREDA signs MoU with MNRE, setting key targets for the year 2020-21
Revenue target set as Rs. 2406 crore under ‘Excellent’ rating
02 NOV 2020 7:19PM by PIB Delhi
Indian Renewable Energy Development Agency Ltd. (IREDA) signed a Memorandum of Understanding (MoU) with the Ministry of New and Renewable Energy (MNRE), Government of India setting key targets for the year 2020-21. The MOU was signed by Shri Indu Shekhar Chaturvedi, Secretary, MNRE and Shri Pradip Kumar Das, Chairman & Managing Director, IREDA today in the presence of senior officials from MNRE & IREDA.
Government of India has set a revenue target of Rs. 2,406 crore under ‘Excellent’ rating along with various performance-related parameters such as Operating Profit as percentage of Revenue from Operation, PAT as a percentage of Average Net worth, Loan disbursement, Overdue loan etc.
IREDA as on 2nd November 2020, has financed more than 2700 renewable energy projects in India with cumulative loan disbursements to the tune of Rs. 57,000 crore, and has supported green power capacity addition of 17,259 MW in the country.

ন্যু অমসুং রিন্যুএবল মন্ত্রালয়
আই.আর.ই.দি.এ.না এম.এন.আর.ই.গা লোয়ননা এম.ও.য়ু. খুৎয়েক পীনখ্রে, ২০২০-২১ চহিগী মরু ওইবা পান্দমশিং থমখ্রে
‘এক্সিলেন্ত’ রেতিংগী মখাদা লুপা করোর ২৪০৬কী রিবেন্যুগী পান্দম থমখ্রে
02 NOV 2020 7:19PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন রিন্যুএবল ইনর্জী দিবেলপমেন্ত এজেন্সী লিমিতেদ (আই.আর.ই.দি.এ.)না ভারত সরকারগী ন্যু এন্দ রিন্যুএবল ইনর্জী মন্ত্রালয়গা (এম.এন.আর.ই.) লোয়ননা ২০২০-২১গী চহিগী মরু ওইবা পান্দমশিং থমদুনা মেমোরেন্দম ওফ অন্দর্স্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অমা খুৎয়েক পীখ্রে। এম.ও.য়ু. অসি এম.এন.আর.ই.গী সেক্রেতরী শ্রী ইন্দু শেখর চতুর্বেদি অমসুং আই.আর.ই.দি.এ.গী চিয়রমেন অমসুং মেনেজিং দিরেক্তর শ্রী প্রদিপ কুমার দাসনা ঙসি এম.এন.আর.ই. অমসুং আই.আর.ই.দি.এ.গী মকোক থোংবা ওফিসিএলশিং য়াওদুনা খুৎয়েক পীনখি।
ওপরেসন্দগী রিবেন্যুগী পর্সেন্তেজ ওইনা ওপরেতিং প্রোফিৎ, এবরেজ নেৎ ৱার্থ, লোন দিসবর্জমেন্ত, ওভরদ্যু লোন অসিনচিংবগী পর্সেন্তেজ ওইনা পি.এ.তি. অসিগুম্বা পর্ফোর্মেন্সকা মরী লৈনবা মখল কয়াগী পেরামিতরশিংগা লোয়ননা ‘এক্সিলেন্ত’ রেতিংগী মখাদা ভারত সরকারনা লুপা করোর ২,৪০৬কী রিবেন্যুগী পন্দম অমা থমখ্রে।
নবেম্বর ২, ২০২০দা আই.আর.ই.দি.এ.না ভারত্তা রিন্যুএবল ইনর্জী প্রোজেক্ত ২৭০০গী মথক্তা শেল থাদখি লোয়ননা লুপা করোর ৫৭,০০০গী অপুনবা লোন কাইথখি, অমসুং লৈবাক অসিগী গ্রীন পাৱর কেপাসিতীদা মেগাৱাত ১৭,২৫৯ হেনগৎহন্নবা মতেং পাংখি।