প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী গুৰু ৰামদাস জীৰ ‘প্ৰকাশ পূৰব’ উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
02 NOV 2020 2:06PM by PIB Guwahati
শ্ৰী গুৰু ৰামদাস জীৰ ‘প্ৰকাশ পূৰব’ উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শ্ৰী গুৰু ৰামদাস জীয়ে পৰোপকাৰ কৰা, সকলো প্ৰকাৰৰ অসমতা আৰু বৈষম্য দূৰ কৰাত সৰ্বাধিক গুৰুত্ব আৰোপ কৰি আহিছে। এখন দয়াশীল আৰু সমাৱেশী সমাজ গঢ়ি তোলাৰ বাবে তেওঁ অব্যাহত ৰখা অন্বেষণে আমাৰ সকলোকে অনুপ্ৰাণিত কৰিছে। শ্ৰী গুৰু ৰামদাস জীৰ ‘প্ৰকাশ পূৰব’ উপলক্ষে সকলোলৈকে শুভেচ্ছা জনালো।

Prime Minister's Office
PM greets people on Parkash Purab of Sri Guru Ramdas Ji
02 NOV 2020 2:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Ramdas Ji.
"Sri Guru Ramdas Ji placed great emphasis on serving others, ending all forms of inequality and discrimination. His quest for a kind and harmonious society inspires us all. Greetings on the Parkash Purab of Sri Guru Ramdas Ji", the Prime Minister said.