Ministry of Labour & Employment
Observance of Vigilance Awareness Week in Employee State Insurance Corporation (ESIC)
03 NOV 2020 5:19PM by PIB Delhi
"Vigilance Awareness Week” was observed at Hqrs. Office, Delhi and Field offices /Hospitals of ESI Corporation located throughout the country with enthusiasm from 27th October to 2nd November 2020 by organising various programmes and activities to create awareness amongst the stakeholders and the public regarding vigilance activities being undertaken by the ESIC for the public good. The theme for the Vigilance Awareness Week this year was “Vigilant India, Prosperous India (सतर्क भारत, समृद्ध भारत)”.
The observance of Vigilance Awareness Week started with the Integrity Pledge by the officers and staff on 27.10.2020. Smt. Anuradha Prasad, Director General, ESIC in her address on 29.10.2020 stressed upon importance of integrity and uprightness in one’s life. Ms. Garima Bhagat, CVO, ESIC also delivered an informative speech on “Mapping Integrity Risks in procurement-a Preventive Vigilance approach” which was attended and appreciated by all the field offices/hospitals.
A poster making competition based on this year’s theme as well as other vigilance related matters was organized at ESIC Hqrs. Office, in which ESIC officials and their family members participated. Miss Shreya Singh (4 to 12 years category), Miss Chahat Mongia (13 to 23 years category) and Ms. Laxmi Bisht (24 years and above category) were the winners in different categories of poster making competition and were rewarded with prizes. Posters made in this competition will be displayed in the offices for public awareness.

লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
ইমপ্লোইয়ী স্তেৎ ইন্সুরেন্স কোর্পরেসন (ই.এস.আই.সি.)দা বিজিলেন্স এৱের্নেস ৱীক পাল্লন তৌবা
03 NOV 2020 5:19PM by PIB Imphal
ই.এস.আই.সি.না মীয়ামগী য়াইফনবা লৌখৎলিবা বিজিলেন্সকী থবক থৌরমশিংগী মতাংদা স্তেকহোল্দরশিং অমসুং মীয়ামদা এৱের্নেস পীনবা লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা ই.এস.আই. কোর্পরেসনগী হেদ ক্বাতরগী ওফিস, দিল্লী অমসুং ফিল্দ ওফিসশিং/হোস্পিতালশিংদা ওক্তোবর ২৭তগী নবেম্বর ২, ২০২০ ফাওবা মখল কয়াগী প্রোগ্রামশিং অমসুং থবক থৌরমশিং পাঙথোক্তুনা থৱায় য়াওনা “বিজিলেন্স এৱের্নেস ৱীক” পাল্লন তৌখ্রে। চহি অসিগী বিজিলেন্স এৱের্নেস ৱীক্কী থিম অসি “বিজিলেন্ত ইন্দিয়া, প্রোসপেরস ইন্দিয়া (মিৎনা শিংবা ভারত, য়াইফবা ভারত)”না ওইখি।
বিজিলেন্স এৱের্নেস ৱীক্কী পাল্লন তৌবা অসি ওফিসরশিং অমসুং স্তাফনা ২৭.১০.২০২০দা পুকচেল শেংনা থবক তৌনবা ৱাশক লৌবগা লোয়ননা হৌদোকখি। ২৯.১০.২০২০দা ই.এস.আই.সি.গী দিরেক্তর জেনরেল শ্রীমতি অনুরধা প্রসাদনা মহাক্কী ৱারোল পীবদা কনাগুম্বা অমগী পুন্সিদা পুকচেল শেংবা অমসুং অচুম্বা তৌবা অসিগী মরু ওইবা অদুগী মতাংদা ফোঙদোকখি। ই.এস.আই.সি.গী সি.ভি.ও. মিস গরিমা ভগৎনা “মেপিং ইন্তিগ্রিতী রিস্কস ইন প্রোক্যুর্মেন্ত – এ প্রিবেন্তিব এপ্রোচ”তা কান্নরবা ৱারোল পীখি হায়রিবা অসি ফিল্দ ওফিস/হোস্পিতাল পুম্নমক্না শরুক য়াখি অমসুং থাগৎনখি।
চহি অসিগী থিমদা লোয়ননা বিজিলেন্সকা মরী লৈনবা হিরমশিংদা য়ুম্ফম ওইবা পোস্তর শেম্বগী চাংদম্নবা অমা ই.এস.আই.সি.গী হেদ ক্বাতর ওফিসতা পাঙথোকখি, মসিদা ই.এস.আই.সি.গী ওফিসিএলশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং মনুংগী মীওইশিংনা শরুক য়াখি। মিস শ্রেয়া সিংহ (চহি ৪দগী ১২গী কাংলুপকী), মিস চাহৎ মোঙ্গিয়া (চহি ১৩দগী ২৩গী কাংলুপকী) অমসুং মিস লক্ষ্মী বিশ্ত (চহি ২৪ অমসুং মথক্কী কাংলুপকী) অসিনা পোস্তর শেম্বগী চাংদম্নবা অসিগী তোঙান তোঙানবা কাংলুপশিংগী মাই পাকখ্রবশিং ওইখি অমসুং মনাসু খুৎশিন্নখি। চাংদম্নবা অসিদা শেম্বা পোস্তরশিং মীয়ামদা এৱের্নেস পীনবা ওফিসশিংদা থেৎতুনা থমগনি।