Ministry of Defence
JAT REGIMENT CELEBRATED IT'S 225 YEARS OF DISTINGUISHED AND ILLUSTRIOUS SERVICE
21 NOV 2020 7:57AM by PIB Delhi
The JAT Regiment celebrated its 225 years of distinguished and illustrious service to the nation on 19 & 20 Nov.
Lt Gen SK Saini, PVSM, AVSM, YSM, VSM, ADC, VCOAS & Colonel of the JAT Regiment graced the occasion as the Chief Guest. The events started with a Wreath Laying Ceremony at JAT War Memorial followed by a spectacular Regimental Parade and JORA Meet with veterans of the Regiment.
Due to the COVID 19 pandemic, the event was conducted at a reduced scale adhering to all precautions.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
জাৎ রেজিমেন্তনা মখোয়গী মশক থোকপা অমসুং মাই-পাকপা চহি ২২৫গী সেবা তৌরকপগী হরাওবা ফোংদোকপগী থৌরম পাঙথোকখ্রে
21 NOV 2020 7:57AM by PIB Imphal
জাৎ রেজিমেন্তনা নবেম্বর ১৯ অমসুং ২০দা লৈবাক অসিগীদমক্তা মখোয়গী মশক থোকপা অমসুং মাই-পাকপা চহি ২২৫গী সেবা তৌরকপগী হরাওবা ফোংদোকপগী থৌরম পাঙথোকখ্রে।
লেফতেনেন্ত জেনেরেল এস.কে. সাইনী, পি.ভি.এস.এম., এ.ভি.এস.এম., ৱাই.এস.এম., ভি.এস.এম., এ.দি.সি., ভি.সি.ও.এস. অমসুং জাৎ রেজিমেন্তকী কোলোনেলনা থৌরম অসিগী অথোইবা মীথুংলেন ওইখি। থৌরম অসি জাৎ ৱার মেমোরিএলদা লৈ কৎপগী থৌরম অমগা লোয়ননা হৌদোকখি অমসুং রেজিমেন্ত অসিগী ভেতেরেনশিংগা লোয়ননা নীংথিজরবা রেজিমেন্তকী পেরেদ অমসুং জোরা মীৎনা মখা তাখি।
কোবিদ-১৯গী লাইচৎ লৈবগী মরম ওইদুনা থৌরম অসিনা চেকশিন-থৌরাংগী কাঙলোনশিং ইন্দুনা পিক্না পাঙথোকখি।