Ministry of Youth Affairs and Sports
Boxer Duryodhan Singh Negi tests covid positive, is asymptotic and under observation
29 NOV 2020 6:18PM by PIB Delhi
Boxer Duryodhan Singh Negi (69 kg) who is presently training at SAI NSNIS Patiala has tested positive for the coronavirus. He is currently asymptomatic and has been shifted to Columbia Asia Hospital as a precautionary measure.
He had been on leave for the Diwali break and and was in quarantine upon his return. As per SOPs established by SAI, he was tested on the 6th day after his return to the camp .
All care is being taken of him to ensure a speedy recovery.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
বোক্সর দুর্য়োধন সিংহ নেগি কোবিদ পোজিতিপ ওইরে, লাইওং উৎথোক্ত্রি অমসুং লাইয়েং চৎথরি
29 NOV 2020 6:18PM by PIB Imphal
হৌজিক সাই এন.এস.এন.আই.এন পতিয়ালাদা ত্রেনিং চৎথরিবা বোক্সর দুর্য়োধন সিংহ নেগি(কেজি ৬৯) কোরোনাভাইরস পোজিতিপ ওইরে। মহাক হৌজিক লাইওং উৎথোক্ত্রি অমসুং মাংজৌন্না চেকশিন-থৌরাং লৌখৎপা ওইনা কলম্বিয়া এসিয়া হোস্পিতালদা লৈখ্রে।
মহাক দিৱালিগী ছুতি লৌখি অমসুং মহাক্না হল্লকপদা ক্বারেনতাইনদা লৈখি। সাইগী এস.ও.পি মতুংইন্না, মহাক্না কেম্পতা হল্লক্লবা নুমিৎ ৬গী মতুংদা মহাক তেস্ত তৌখি।
মহাক অথুবা মতমদা অনাবা ফগৎলক্নবা চেকশিন-থৌরাং পুম্নমক লৌখৎলে।