Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah pays tributes to Bharat Ratna Babasaheb Ambedkar on his Mahaparinirvan Diwas
“I bow before Babasaheb on his Mahaparinirvan Diwas, who gave the nation a futuristic and all-encompassing Constitution that paved the way for development, prosperity and equality in the country”
“Following the footsteps of Bababsaheb, the Modi Government is committed to work for the welfare of deprived sections who have been excluded from the development process for decades”
06 DEC 2020 1:51PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah paid tributes to Bharat Ratna Babasaheb Dr. BR Ambedkar on his Mahaparinirvan Diwas. In a tweet, Shri Amit Shah said, “I bow before Babasaheb on his Mahaparinirvan Diwas, who gave the nation a futuristic and all-encompassing Constitution that paved the way for development, prosperity and equality in the country. Following the footsteps of Bababsaheb, the Modi Government is committed to work for the welfare of deprived sections who have been excluded from the development process for decades.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা ভারত রত্ন বাবাসাহেব অম্বেদকরবু মহাক্কী মহাপরিনির্ৱান দিৱসতা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
“লৈবাক অসিদা চাউখৎ-থৌরাংগী, নুংঙাই য়াইফবগী অমসুং অমগা অমগা চপ মান্নহন্নবগীদমক্তা লম্বি য়াৎখিবা তুং কোইনগী ওইবা অমসুং পুম্নমকপু মনুং চলহনবা সংবিধান পীরম্বা বাবসাহেবপু মহাক্কী মহাপরিনির্ৱান দিৱসতা ইকোক নোন্না খুরমজরি”
“বাবাসাহেবকী খোংখুল লিরদুনা তুং ইল্লিবা মোদী সরকারনা দিকেদ কয়াদগী চাউখৎ-থৌরাংগী থৌওং কয়াদগী ইন্থোক্তুনা থম্বীরবা লুপ কয়াগী ফনবগীদমক কৎথোক্তুনা থবক তৌরক্লি”
06 DEC 2020 1:51PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা ভারত রত্ন বাবাসাহেব অম্বেদকরবু মহাক্কী মহাপরিনির্ৱান দিৱসতা ইকাইখুম্নবা উৎখি। “লৈবাক অসিদা চাউখৎ-থৌরাংগী, নুংঙাই য়াইফবগী অমসুং অমগা অমগা চপ মান্নহন্নবগীদমক্তা লম্বি য়াৎখিবা তুং কোইনগী ওইবা অমসুং পুম্নমকপু মনুং চলহনবা সংবিধান পীরম্বা বাবসাহেবপু মহাক্কী মহাপরিনির্ৱান দিৱসতা ইকোক নোন্না খুরমজরি। বাবাসাহেবকী খোংখুল লিরদুনা তুং ইল্লিবা মোদী সরকারনা দিকেদ কয়াদগী চাউখৎ-থৌরাংগী থৌওং কয়াদগী ইন্থোক্তুনা থম্বীরবা লুপ কয়াগী ফনবগীদমক কৎথোক্তুনা থবক তৌরক্লি” হায়না মহাক্না ত্বীত অমদা হায়খি।