Prime Minister's Office
PM to address India Mobile Congress 2020 tomorrow
07 DEC 2020 3:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will give the inaugural address at the virtual India Mobile Congress (IMC) 2020 on 08 December 2020 at 10:45 AM. IMC 2020 is being organised by the Department of Telecommunications, Government of India, and the Cellular Operators Association of India (COAI). It will be held from 8th to 10th December 2020.
About IMC 2020
The theme for IMC 2020 is "Inclusive Innovation - Smart, Secure, Sustainable”. It aims to align to the Prime Minister’s vision to promote ‘Aatmanirbhar Bharat’, ‘Digital Inclusivity’, and ‘Sustainable development, entrepreneurship & innovation’. It also aims to drive foreign and local investments, encourage R&D in the telecom and emerging technology sectors.
IMC 2020 will see the participation from various Ministries, the telecom CEOs, global CEOs, and domain experts in 5G, Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Data Analytics, Cloud and Edge computing, Blockchain, Cyber-security, Smart Cities and Automation.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হয়েং ইন্দিয়ন মোবাইল কংগ্রেসতা ৱা ঙাংগনি
07 DEC 2020 3:00PM by PIB Imphal
হয়েং দিশেম্বর ০৮, ২০২০, অয়ুক পুং ১০:৪৫দা ভর্চুএল ওইনা ইন্দিয়ন মোবাইল কংগ্রেস হৌদোকপা থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকপগী ৱারোল পীগনি। ইন্দিয়ন মোবাইল কংগ্রেস ২০২০ ভারত সরকারগী তেলিকম্মুনিকেসন দিপার্তমেন্ত অমসুং সেলুলার ওপরেতরস এসোসিএসন ওফ ইন্দিয়া(সি ও এ আই)না পুন্না শীনবনি। থৌরম অসি ২০২০গী দিশেম্বর ৮দগী দিশেম্বর ১০ ফাওবা পাংথোক্কনি।
ইন্দিয়ান মোবাইল কংগ্রেস ২০২০গী মরমদা
ইন্দিয়ান মোবাইল কংগ্রেস ২০২০গী পান্দমদি “ইনক্লুসিপ ইন্নোবেসন-স্মার্দ, সেকিউয়র, স্তেনেবল”নি। থৌরম অসিগী পান্দমদি ‘অত্মানির্ভর ভারত’, ‘খুদিংমক দিজিতেলগী খুদোংচাবা ফংহনবা’ অমসুং ‘তুংকোইনা চৎনগদবা চাউখৎ-থৌরাং’ হায়রিবা প্রধান মন্ত্রীগী পান্দম অসি ফংনবা হোৎনবনি। থৌরম অসিনা মপান লৈবাক অমসুং লৈবাক মনুংগী ওইনা শেন থাদনবা হেনগৎহন্নবা, তেলিকোম অমসুং নৌনা পুথোরকপা তেক্নোলোজিশিংগী লমদা রিছর্স অমসুং দিবলপমেন্ত পুক্নিং থৌগৎনবা পান্দম থম্লি।
ইন্দিয়ন মোবাইল কংগ্রেস ২০২০দা তোঙান-তোঙানবা মিনিস্ত্রিশিং, তেলিকোমগী সি.ই.ও.শিং, মালেমগী সি.ই.ওশিং অমসুং ৫-জি, আর্তিফিসিএল ইন্তিলিজেন্স(এ আই), ইন্তরনেত ওফ থিংস(আই ও তি), দেতা এনালিস্ত, ক্লাউদ অমসুং এজ কম্পুতিং, ব্লোকচেন, সাইবর সেকুরিতি, স্মার্দ সিতি অমসুং ওতোমেসনগী লমদা অখঙ-অহৈশিং শরুক য়াগনি।