Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri Buta Singh
02 JAN 2021 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shri Buta Singh.
In a tweet, Shri Modi said
"Shri Buta Singh Ji was an experienced administrator and effective voice for the welfare of the poor as well as downtrodden. Saddened by his passing away. My condolences to his family and supporters."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী বুতা সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
02 JAN 2021 11:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী বুতা সিংহনা লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী ত্বীৎ অমদা অসুম্না হায়খি, “শ্রী বুতা সিংহ অসি য়াম্না লৌশিং লৈবা, এক্সপেরিএন্স লৈবা লৈঙাক্লোই অমা ওইরম্মি অমসুং শোত্থরবা অমসুং লায়রবশিংগী য়াইফ-য়ুম্বালগীদমক্তা মতিক লৈরবা খোঞ্জেল অমা ওইরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা অসিনা ঐহাকপু য়াম্না নুংঙাইহন্দ্রে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি”।