Prime Minister's Office
PM condoles demise of Professor Chitra Ghosh
08 JAN 2021 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Professor Chitra Ghosh.
In a tweet, the Prime Minister said, "Professor Chitra Ghosh made pioneering contributions to academics and community service. I recall my interaction with her, when we discussed many subjects including declassification of files relating to Netaji Bose. Saddened by her demise. Condolences to her family. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଫେସର ଚିତ୍ରା ଘୋଷଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
08 JAN 2021 11:03AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଫେସର ଚିତ୍ରା ଘୋଷଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, "ପ୍ରଫେସର ଚିତ୍ରା ଘୋଷଙ୍କର ଶିକ୍ଷାଦାନ ଏବଂ ସମାଜ ସେବା କ୍ଷେତ୍ରରେ ବିଶେଷ ଯୋଗଦାନ ରହିଛି । ନେତାଜୀ ବୋଷଙ୍କ ସମ୍ବନ୍ଧୀୟ ଫାଇଲଗୁଡିକୁ ସାର୍ବଜନୀନ କରିବା ପ୍ରସଙ୍ଗ ସମେତ ତାଙ୍କ ସହିତ ମୋର ଅନେକ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ହୋଇଥିବା ଆଲୋଚନାଗୁଡିକୁ ମୁଁ ସ୍ମରଣ କରୁଛି । ତାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ମୁଁ ମର୍ମାହତ ଏବଂ ତାଙ୍କ ପରିବାର ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା ଜ୍ଞାପନ କରୁଛି । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି। "