Prime Minister's Office
PM condoles demise of Professor Chitra Ghosh
08 JAN 2021 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Professor Chitra Ghosh.
In a tweet, the Prime Minister said, "Professor Chitra Ghosh made pioneering contributions to academics and community service. I recall my interaction with her, when we discussed many subjects including declassification of files relating to Netaji Bose. Saddened by her demise. Condolences to her family. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রোফেসর চিত্র ঘোশনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
08 JAN 2021 11:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রোফেসর চিত্র ঘোশনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ প্রোফেসর চিত্র ঘোশনা একেদেমিক্স অমসুং কম্ম্যুনিতী সর্ভিসতা মাংজিল থানা খুদোল কয়া তম্লমখি। ঐখোয় অনিনা নেতাজী বোসকা মরী লৈনবা ফাইলশিং দিক্লাসিফিকেসন তৌবা য়াওনা সবজেক্ত কয়ামরুক খন্নখিবা মতাংদা মহাক্কা উনখিবা মীকুপ অদু নিংশিংলকই। মহাক্না লৈখিদবা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।