Ministry of Finance
DGGI Gurugram arrests one for fraudulently availing input tax credit of Rs 8 crore
08 JAN 2021 7:08PM by PIB Delhi
The Directorate General of GST Intelligence (DGGI) Gurugram Zonal Unit (GZU), Haryana has arrested one Shri Sanjay Goel, resident of New Delhi on charges of illegally availing and passing on input tax credit (ITC) on goods-less invoices.
On the basis of the investigation conducted till date, that Shri Sanjay Goel, through his proprietorship concern M/s Redamancy world, showed purchase of lead ingots from non existent concerns using fraudulent invoices not backed by concomitant supply of goods, showing fake transporter records. In this way M/s Redamancy world had passed fraudulent ITC of Rs. 8,17,24,829 crore on invoices without accompanying goods to various end users.
The investigation spanned multiple locations in Delhi NCR area and based on documentary evidence and statements recorded, it was ascertained that Sanjay Goel was a key player in the network of fake companies and transporters.
Accordingly, Shri Sanjay Goel was arrested on 08.01.2021 and produced before, Duty MM Delhi, who ordered judicial custody. A total fake ITC of more than Rs 8 crore has been thus passed/availed by the accused.
Further investigations in the matter are under progress.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
দি.জি.জি.আই. গুরুগ্রাম্না মীওই অমা ইনকম তেক্স ক্রেদিত্তা লুপা করোর ৮গী লান্না তৌরমবগী ফাজিনখ্রে
08 JAN 2021 7:08PM by PIB Imphal
দাইরেক্তোরেৎ জেনেরেল ওফ জি.এস.তি. ইন্তিলিজেন্স (দি.জি.জি.আই.) গুরুগ্রাম জোনেল য়ুনিৎ (জি.জেৎ.য়ু.), হারিয়ানানা নই দিল্লীদা লৈবা শ্রী সঞ্জয় গোয়েল, ইনপুৎ তেক্স ক্রেদিৎ (আই.তি.সি.)অসিদা আইন্না য়াদবা মওংদা পোৎ য়াওদবা ইনভোইকী মতেং লৌরম্বগীদমক ফাজিনখ্রে।
হৌজিক ফাওবদা মহাক্কা ৱাহং-পাউহং চৎথবগী মতুং ইন্না ৱারোল কয়া অমা ফংলে, মদুদি শ্রী সঞ্জয় গোয়েল অসি লৈরিবা এম./এস. রিদামান্সি ৱার্লদগী মপু ওইনা শুক্লৈ লৈতবা মফম অমদগী লীদকী মকক লৈরম্বা অমদি হায়রিবা অসিদা শাশিন্নবা ইনভোইস পোৎ পুথোক পুশিন তৌবা, শাশিন্নবা পোৎ পুবগী রেকোর্দ উৎখি। মসিনা এম./এস. রিদামান্সি ৱার্লদ অসি শাশিন্নবা আই.তি.সি. লৈরে অমসুং করোর ৮,১৭,২৪,৮২৯ অমা হেনবগী মফম লৈতবদা পোৎ পুবগী ইনভোইস ফংলে।
থি-হুম্বা অসিনা মথং লান্দুনা দিল্লী এন.সি.আর.গী মফম কয়া অমা য়ৌখ্রে অমসুং চে-চাংগী খুদম অমসুং স্তেতমেন্তকী রেকোর্দ মতুং ইন্না, মসি শোইদ্রে হায়বা খংলে মদুদি সঞ্জয় গোয়েল অসি শাশিন্নবা কম্পনিশিং অমসুং ত্রান্সপোর্তরশিংগী য়াম্না মরুওইনা চেন্নবা মীওই অমনি।
লোয়ন্না, শ্রী সঞ্জয় গোয়েল অসি ০৮.০১.২০২১ ফাজিনখি অমসুং দ্যুতি এম.এম.দিল্লীদা পুথোক্তুনা জুদিসিএল কস্তদিদা থম্নবা হুকুম থোকখ্রে। অপুনবা আই.তি.সি.গী শেনফম লুপা করোর ৮ হেনবা অসি মরাল লৈরবা অসিনা শিজিন্নরমখি।
হিরম অসিদা মখা তানা থি-হুম্বগী থবক চৎথরি।