Election Commission
Meeting of Union Home Secretary with Election Commission
12 JAN 2021 5:04PM by PIB Delhi
Election Commission of India held an interactive meeting with Union Home Secretary Shri Ajay Bhalla, at Nirvachan Sadan on 12th January, 2021 (today).
The meeting was primarily to discuss requirement vis-à-vis availability of Central Armed Police Forces (CAPF), and related matters, for the upcoming Assembly Elections to the States of Assam, Kerala, Tamil Nadu and West Bengal, and the Union Territory of Puducherry.

ইলেক্সন কমিসন
কেন্দ্রগী হোম সেক্রেতরীগা ইলেক্সন কম্মিসনগা মীফম ফম্বা
12 JAN 2021 5:04PM by PIB Imphal
ঙসি, জনুৱারি ১২, ২০২১দা ভারতকী ইলেক্সন কম্মিসনগা কেন্দ্রগী হোম সেক্রেতরী, শ্রী অজয় ভল্লাগা নির্বচন সদন্দা খন্ন-নৈনবগী মীফম অমা ফমখ্রে।
মীফম অসিগী মরু ওইবা পান্দমদি অসম, তমিল নাদু, নোংচুপ বেঙ্গোল অমসুং পুদুচেরীগী য়ুনিয়ন তেরিতোরীদা পাংথোক্কদৌরিবা মীখলশিংদা সেন্ত্রেল আর্ম্দ পুলিস ফোর্স (সি.এ.পি.এফ.) শিজিন্ননবা য়ানবা লৈবা অমসুং অতোপ্পা মরী লৈনবা হীরম কয়াগী মতাংদা খন্ন-নৈনবনি।