Prime Minister's Office
PM bows to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
15 JAN 2021 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has bowed to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day.
In a tweet, the Prime Minister said "I bow to the venerable Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day. His thoughts and works reflect the immense knowledge as well as wisdom he was blessed with. People across generations have been positively impacted by his ideals. I urge more youngsters across India to read the Kural."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଥିରୁଭଲ୍ଲୁଭର ଦିବସରେ ପୂଜନୀୟ ଥିରୁଭଲ୍ଲୁଭରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 JAN 2021 9:01AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଥିରୁଭଲ୍ଲୁଭର ଦିବସ ଅବସରରେ ପୂଜନୀୟ ଥିରୁଭଲ୍ଲୁଭରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଥିରୁଭଲ୍ଲୁଭର ଦିବସରେ ପୂଜନୀୟ ଥିରୁଭଲ୍ଲୁଭରଙ୍କୁ ମୁଁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କର ଈଶ୍ଵର ପ୍ରଦତ୍ତ ପାଣ୍ଡିତ୍ୟ ଓ ଅଗାଧ ଜ୍ଞାନ ତାଙ୍କର ଚିନ୍ତାଧାରା ଏବଂ କାର୍ଯ୍ୟରେ ପ୍ରତିଫଳିତ ହୋଇଥାଏ । ପିଢି ପରେ ପିଢି ଧରି ଲୋକମାନେ ତାଙ୍କର ଆଦର୍ଶ ଦ୍ଵାରା ସକାରାତ୍ମକ ଭାବରେ ଅନୁପ୍ରାଣିତ ହୋଇ ଆସୁଛନ୍ତି । ସମଗ୍ର ଭାରତର ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଯୁବପିଢି କୁରାଲ ପଢିବା ଲାଗି ମୁଁ ନିବେଦନ ଦେଉଛି” ।