Prime Minister's Office
PM pays tributes to Bharat Ratna MGR on his Jayanti
17 JAN 2021 11:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Bharat Ratna MGR on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said, "Bharat Ratna MGR lives in the hearts of several people. Be it the world of films or politics, he was widely respected. During his CM tenures, he initiated numerous efforts towards poverty alleviation and also emphasised on women empowerment. Tributes to MGR on his Jayanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত রত্না এম.জি.আর.দা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে
17 JAN 2021 11:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত রত্না এম.জি.আর.দা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “ভারত রত্না এম.জি.আর.না মীওই কয়া অমগী থম্মোয়দা লৈরি। ফিল্ম নত্ত্রগা রাজনিতিগী তাইবংদা মহাকপু মফম খুদিংদা ইকাই খুম্নবা উৎলি। মহাক্না সি.এম. ওইরিঙৈ মতমদা, মহাক্না লায়রবগী পনখৈদা লৈরিবশিং মুৎথৎনবা মশীং খঙদনা খোঙথাং কয়া অমা লৌখৎখি অমসুং নুপীগী শক্তি পীনবা হোৎনবদা মরুওইনা লৌখি। এম.জি.আর.দা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎচরি”।