Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination
Total number of vaccinated healthcare workers across the country more than 3.81lakh
No case of serious/severe of AEFI reported
18 JAN 2021 7:50PM by PIB Delhi
The third day of the massive countrywide COVID-19 vaccination program was also conducted successfully.
Total of 3,81,305 beneficiaries have been vaccinated till today through 7,704 sessions, as per the provisional report.
1,48,266 beneficiaries were vaccinated till 5 pm today, the third day of nationwide COVID19 vaccination. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated (provisional)
1
Andhra Pradesh
9,758
2
Arunachal Pradesh
1,054
3
Assam
1,822
4
Bihar
8,656
5
Chhattisgarh
4,459
6
Delhi
3,111
7
Haryana
3,486
8
Himachal Pradesh
2,914
9
Jammu & Kashmir
1,139
10
Jharkhand
2,687
11
Karnataka
36,888
12
Kerala
7,070
13
Lakshadweep
180
14
Madhya Pradesh
6,665
15
Manipur
291
16
Mizoram
220
17
Nagaland
864
18
Odisha
22,579
19
Puducherry
183
20
Punjab
1,882
21
Tamil Nadu
7,628
22
Telangana
10,352
23
Tripura
1,211
24
Uttarakhand
1,579
25
West Bengal
11,588
All India
1,48,266
An Adverse Event Following Immunization (AEFI) is any unexpected medical occurrence which follows immunization. It may or may not be related to the vaccine or vaccination process.
580 cases of AEFI have been reported so far. Out of these, seven have required hospitalization. Of the three cases reported from Delhi, two have been discharged whereas once case with reporting fainting is under observation at Max Hospital, Patparganj. The reported case of AEFI in Uttarakhand is stable and under observation at AIIMS, Rishikesh. In Chhattisgarh, one person is under observation at the Govt. Medical College, Rajnandgaon. Of the two cases of AEFI in Karnataka, one is under observation at District Hospital, Chitradurga and the second person is under observation at General Hospital, Challakere, Chitradurga.
Of the two deaths reported, death of the 52 yr male from Moradabad, UP (who was vaccinated on 16th Jan 2021 and died on evening of 17th Jan 2021) is not related to vaccination as per the post mortem report. Death was caused due to cardiopulmonary disease.
The second death was of a male person aged 43 years, resident of Bellary, Karnataka. He was vaccinated on 16 Jan, 2021 and died today. The cause of death is anterior wall infarction with Cardiopulmonary failure. The post mortem is scheduled today at Vijayanagar Institute of Medical Sciences, Bellary, Karnataka.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ তিকা থাবগী অনৌবা পাউ
লৈবাক শীনবা থুংনা তিকা থাখিবা অনা-লায়য়েংগী লমদা থবক তৌরিবা মীওই মশিং লাখ ৩.৮১ হেল্লে
কা হেন্নবা এ.ই.এফ.আই কেসগী পাউ লৈতে
18 JAN 2021 7:50PM by PIB Imphal
লৈবাক শীনবা থুংনা পাংথোক্লিবা কোবিদ-১৯ তিকা থাবগী খোঙজংগী হুম্নি চনবা নুমিৎশু মাইপাক্না পাংথোকখ্রে।
অহানবা ফংবা পাউগী মতুংইন্না, সেসন ৭,৭০৪ পাংথোক্তুনা ঙসি পুন্না মীওই ৩,৮১,৩০৫ তিকা থাখ্রে।
লৈবাক শীনবা থুংনা পাংথোক্লিবা কোবিদ-১৯ তিকা থাবগী খোঙজংগী হুম্নি চনবা নুমিৎকী ঙসি নুংথিল পুং ৫ ফাওবদা মীওই ১,৪৮,২৬৬ তিকা থাখ্রে। ঙসিগী অরোইবা রিপোর্তশিং ঙসি নুমিদাং অথেংবদা ফংগনি।
সেরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি
তিকা থাখ্রবা মীওইশিং
১
অন্ধ্র প্রদেস
৯৭৫৮
২
অরুনাচল প্রদেস
১০৫৪
৩
অসাম
১৮২২
৪
বিহার
৮৬৫৬
৫
ছতিসগর
৪৪৫৯
৬
দিল্লি
৩১১১
৭
হরিয়ানা
৩৪৮৬
৮
হিমাচল প্রদেস
২৯১৪
৯
জম্মু অমসুং কাস্মির
১১৩৯
১০
ঝারখান্দ
২৬৮৭
১১
কর্নাতাকা
৩৬৮৮৮
১২
কেরলা
৭০৭০
১৩
লাক্ষদ্বিপ
১৮০
১৪
মৈধ্য প্রদেস
৬৬৬৫
১৫
মনিপুর
২৯১
১৬
মিজোরম
২২০
১৭
নাগালেন্দ
৮৬৪
১৮
ওরিসা
২২৫৭৯
১৯
পুদুচেরি
১৮৩
২০
পঞ্জাব
১৮৮২
২১
তামিল নাদু
৭৬২৮
২২
তেলাঙ্গানা
১০৩৫২
২৩
ত্রিপুরা
১২১১
২৪
উত্তরখান্দ
১৫৭৯
২৫
নোংচুপ বেঙ্গল
১১৫৮৮
ভারত পুম্নমক্কী
১,৪৮,২৬৬
এদভর্স ইভেন্ত ফোল্লোৱিং ইম্মুনাইজেসন(এ ই এফ আই)অসি তিকা থাখ্রবা মতুংদা খঙহৌদনা থোকপা মেদিকেলগী থৌওং অমনি অমসুং মসি তিকা নত্রগা তিকা থাবগী থবক অদুগা মরী লৈনদবা ওইবা য়াই।
হৌজিক ফাওবদা এ.ই.এফ.আইকী কেস ৫৮০গী পাউ লৈরে। মখোয়গী মনুংদা কেস ৭ হোস্পিতালদা পুখৎপা দরকার ওইখি। কেস অহুম অসিগী মনুংদা কেস অনি দিসচার্জ তৌখ্রে অমসুং অতোপ্পা কেস অমনা ৱান্থরকপদগী মেক্স হোস্পিতাল,পাতপারগঞ্জতা মখা তানা য়েংশিল্লি। উত্তরখান্দগী এ.ই.এফ.আইকী কেসশিং খুদোংথিনিঙাই ওইদ্রে অমসুং এ.আই.আই.এম.এস, রিসিকেসতা মখা তানা য়েংশিল্লি। ছতিসগরদা মীওই অমা গভর্নমেন্ত মেদিকেল কোলেজ, রাজনন্দগাওনদা য়েংশিল্লি। কর্নাতাকাদা এ.ই.এফ.আইকী কেস অনি থেংনখি, কেস অমা চিত্রাদুর্গাগী দিস্ত্রিক হোস্পিতালদা মখা তানা য়েংশিল্লি অমসুং অতোপ্পা মীওই অমনা জেনেরেল হোস্পিতাল, চাল্লাকেরে, চিত্রাদুর্গাদা য়েংশিল্লি।
মীওই অনি লৈখিদা অসিগী মনুংদা, য়ু.পিগী মোরাদাবাদতগী চহি ৫২শুরবা নুপা অমা শিখিবা(জনুৱারি ১৬, ২০২১দা তিকা থাখিবা অমসুং জনুৱারি ১৭, ২০২১গী নুমিদাংৱাইরমদা লৈখিদবা)অসি পোস্ত মোর্তেমগী রিপোর্ত মতুংইন্না তিকা থাবগা মরী লৈনদে। মহাক্না কার্দিওপুলমোনারি লায়ননা মরম ওইদুনা লৈখিদবনি।
অনিশুবা শিখিবা মীওই অদু কর্নাতাকাগী বেল্লারিদগী চহি ৪৩শুরবা নুপা অমনি। মহাক জনুৱারি ১৬,২০২১দা তিকা থাখি অমসুং নুমিৎ অদুদা লৈখিদে। মহাক শিখিবা অদু কার্দিওপুলমোনারি য়াদবদগী এন্তেরিয়র ৱাল ইনফ্রাকসন্না থোকহনবনি। ঙসি কর্নাতাকাগী বেল্লারিদা লৈবা বিজয়ানাগর ইন্সতিতুৎ ওফ মেদিকেল সাইন্সেসতা পোস্ত মোর্তেম পাংথোকখি।