Prime Minister's Office
The country is moving forward inspired by Guru Gobind Singh JI's ideals: PM Modi
20 JAN 2021 3:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi bowed to Guru Gobind Singh ji on his Prakash Purab. He greeted the nation on this auspicious occasion. He was speaking after releasing financial assistance to over 6 lakh beneficiaries in UP under Pradhan Mantri Awas Yojana – Gramin, through video conference today.
The Prime Minister wished the beneficiaries and extended greetings on the occasion of Prakash Purab. He said that he feels that Guru Sahib has been very kind to him and given him ample opportunity to serve him. Guru Sahib’s life and message inspires us to take on the challenges while following the path of service and truth. This level of strength and courage emanates from the spirit of service and truth, and the country is moving on this path, shown by Guru Gobind Singh Ji, said Shri Modi.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুরু গোবিন্দ সিংহগী ৱাখল্লোন অদুনা ইথিল পীদুনা লৈবাক অসি মাংদা চংশিল্লি: পি.এম. মোদী
20 JAN 2021 3:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু গোবিন্দ সিংহগী প্রকাশ পুর্বদা খুরুমজখ্রে। মহাক্না য়াইফরবা থৌরম অসিদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না ঙসি ভিদিও কফরেন্সকী থোংদা প্রধান মন্ত্রী আৱাস য়োজনা –গ্রামিনগী মখাদা য়ু.পি.দা বেনিফিসরী লাখ ৬ হেনবদা শেলগী তেংবাং পীরবা মতুংদা ৱা ঙাংখিবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা বেনিফিসরীশিংদা প্রকাশ পর্বগী থৌরম অসিগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না হায় গুরু সাহিবনা মহাকপু য়াম্না থৌজানবী হায়না ফাওজৈ অমসুং মহাক্কী থৌগৎ ফংজবা খুদোংচাবা কয়া পীবিখি হায়না ফোঙদোকখ্রে। গুরু সাহিবকী পুন্সি অমসুং পাউতাকশিংনা ঐখোয়না শিংনবশিং মায়োক্নবগা লোইননা শেবা ফংজনবা অমসুং অচুম্বগী লম্বেলদা চৎনবা ইথিল পীরি। মসিগী পাঙ্গল অমসুং থৌনাগী থাক অসি শেবা তৌবা অমসুং অচুম্বা চৎপগী ৱাখল্লোন্দগী লাকপনি, অমসুং লৈবাক অসিনা গুরু গোবিন্দ সিংহনা তাক্লম্বা লম্বেল অদুদা চৎলি হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।