Prime Minister's Office
PM greets people of Manipur on their Statehood Day
21 JAN 2021 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Manipur on their Statehood Day.
In a tweet, Shri Modi said "Statehood Day greetings to the people of Manipur. India is proud of Manipur’s contribution to national development. Manipur is a powerhouse of innovation and sporting talent. I wish the state the very best in its journey towards progress."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মনিপুরগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 JAN 2021 8:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিপুরগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, শ্রী মোদীনা হায়, “মনিপুরগী মীয়ামদা স্তেৎহুদ দেগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। লৈবাক অসিগী চাউখৎ-থৌরাংদা মনিপুরগী থৌদাং অদুগীদমক ভারতনা চাউথোকচরি। মনিপুর অসি ইনোবেসন অমসুং শান্ন-খোৎনবগী পাৱরহাউসনি। ঐনা রাজ্য অসিনা চাউখৎপগী মায়কৈদা চংশিল্লিবা খোংজং অসিগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”