Prime Minister's Office
PM greets people of Manipur on their Statehood Day
21 JAN 2021 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Manipur on their Statehood Day.
In a tweet, Shri Modi said "Statehood Day greetings to the people of Manipur. India is proud of Manipur’s contribution to national development. Manipur is a powerhouse of innovation and sporting talent. I wish the state the very best in its journey towards progress."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ମଣିପୁର ବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
21 JAN 2021 8:58AM by PIB Bhubaneshwar
ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ମଣିପୁର ବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ମଣିପୁର ବାସୀଙ୍କୁ ରାଜ୍ୟ ସ୍ଥାପନା ଦିବସର ଶୁଭକାମନା । ରାଷ୍ଟ୍ର ବିକାଶରେ ମଣିପୁରର ଯୋଗଦାନ ପାଇଁ ଭାରତ ଗର୍ବିତ । ନବସୃଜନ ଏବଂ କ୍ରୀଡ଼ା ପ୍ରତିଭାର କେନ୍ଦ୍ର ରୂପେ ମଣିପୁର ପରିଚିତ । ରାଜ୍ୟ ତାହାର ପ୍ରଗତି ପଥରେ ଅଧିକ ଅଗ୍ରସର ହେବା ନେଇ ମୁଁ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଉଛି ।