Prime Minister's Office
PM Greets people of Tripura on their Statehood Day
21 JAN 2021 8:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people of Tripura on their Statehood Day.
In a tweet, Shri Modi said, "Best wishes to the people of Tripura on the special occasion of their Statehood Day. The culture and warm-hearted nature of the people of Tripura is admired across India. The state has achieved outstanding progress in various fields. May the same spirit continue."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ত্রিপুরাগী স্তেৎহুদ দেদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 JAN 2021 8:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, শ্রী মোদীনা হায়, “মখোয়গী স্তেৎহুদ দেগী অখন্নবা থৌরম অসিদা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ত্রিপুরাগী মায়ামগী চৎনবী-নাৎ অমসুং মীনুংশি চাউবা অদুগীদমক ভারত অপুনবদা শোন্নরি। রাজ্য অসিনা লম কয়াদা মায় পাকপা পুরক্লি। ৱাখল্লোন অসি অসুম্মক মখা চৎথদুনা লৈবা ওইরসনু।”