Competition Commission of India
CCI approves acquisition of a minority stake in Aditya Birla Fashion and Retail Limited (ABFRL) by Flipkart Investments Private Limited (FIPL)
21 JAN 2021 11:10AM by PIB Delhi
The Competition Commission of India (CCI) approves acquisition of a minority stake in Aditya Birla Fashion and Retail Limited (ABFRL) by Flipkart Investments Private Limited (FIPL).
FIPL is a newly incorporated company and is a wholly owned subsidiary of Flipkart Private Limited (FPL). FPL belongs to the Walmart Group, which comprises Walmart Inc. (Walmart) and its affiliates. The Walmart Group undertakes various business activities in India, such as wholesale trading of products, providing e-commerce marketplace services and digital payments services.
ABFRL is a public limited company incorporated in India and is part of the Aditya Birla conglomerate. ABFRL (including through its subsidiaries) is engaged in the business of manufacturing and retailing branded apparels, footwear and accessories, through its retail stores, multi-brand outlets, departmental stores, online retail platforms and e-commerce marketplaces, across India.
The proposed combination relates to acquisition by FIPL of a minority shareholding of 7.8%, on a fully diluted basis in ABFRL, by way of subscription equity shares.
Detailed order of the CCI will follow.

কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া
সি.সি.আই.না অদিত্যা বর্লা ফেশন এন্দ রিতেল লিমিতেদ (এ.বি.এফ.আর.এল.)কী মাইনোরিতী স্তেক ফ্লিপকার্ত ইনবেস্তমেন্তস প্রাইবেৎ লিমিতেদ (এফ.আই.পি.এল.)না লৌশিনবদা অয়াবা পীখ্রে
21 JAN 2021 11:10AM by PIB Imphal
দি কম্পিতিসন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়া (সি.সি.আই.)না অদিত্যা বর্লা ফেশন এন্দ রিতেল লিমিতেদ (এ.বি.এফ.আর.এল.)কী মাইনোরিতী স্তেক ফ্লিপকার্ত ইনবেস্তমেন্তস প্রাইবেৎ লিমিতেদ (এফ.আই.পি.এল.)না লৌশিনবদা অয়াবা পীখ্রে।
এফ.আই.পি.এল. অসি নৌনা ইনকোর্পোরেৎ তৌরকপা কম্পনী অমনি অমসুং মসি ফ্লিপকার্ত প্রাইবেৎ লিমিতেদ (এফ.পি.এল.)না মপুং ওইনা মপু ওইবা সবসিদিয়রী অমনি। এফ.পি.এল. অসি ৱালমার্ত ইনকোর্পোরেসন (ৱালমার্ত) অমসুং মাগী এফিলিয়েৎশিং য়াওবা ৱালমার্ত গ্রুপকী মখাদা লৈবা অমনি। ৱালমার্ত গ্রুপনা প্রদক্তশিং হোলসেল ওইনা ললোন-ইতিক তৌবা, ই-কম্মর্স মার্কেৎপ্লেস সর্ভিসেস অমসুং দিজিতেল পেমেন্তস সর্ভিসেস ফংহনবা অসিগুম্বা ভারত্তা ললোন-ইতিক্কী মখল কয়াগী থবক থৌরমশিং পাইখৎলি।
এ.বি.এফ.আর.এল. অসি ভারত্তা ইনকোর্পোরেৎ তৌবা পব্লিক লিমিতেদ কম্পনী অমনি অমসুং অদিত্যা বির্লা কনগ্লোমেরেৎকী শরুক অমনি। এ.বি.এফ.আর.এল. (মাগী সবসিদিয়রীশিংগী খুত্থাংদা চৎপা য়াওনা) অসি মাগী ভারত শিনবা থুংনা লৈরিবা রিতেল স্তোরশিং, মল্তি-ব্রান্দ আউৎলেৎশিং, দিপার্তমেন্তেল স্তোরশিং, ওনলাইন রিতেল প্লেৎফোর্মশিং অমসুং ই-কম্মর্স মার্কেৎপ্লেসশিংগী খুত্থাংদা ব্রান্দেদ ফীরোলশিং, খোঙউপশিং অমসুং এসেসসীজ শাবা অমসুং রিতেল তৌবগী থবকশিং তৌরি।
পুনশিন্নবগী প্রপোজ তৌখিবা অসিদা সবস্ক্রিপসন ইক্বিতী সিয়র্সকী মওংদা মপুং ফানা দাইলুতেদ তৌরবা বেসিসতা এ.বি.এফ.আর.এল.দা ৭.৮%গী মাইনোরিতী সিয়রহোল্দিং অমা এফ.আই.পি.এল.না লৌশিনবগা মরী লৈনৈ।
সি.সি.আই.গী অকুপ্পা মরোল য়াওবা ওর্দর থোরকখিগনি।