Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in Serum Institute fire
21 JAN 2021 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in a fire at Serum Institute Pune.
In a tweet, Shri Modi said "Anguished by the loss of lives due to an unfortunate fire at the @SerumInstIndia. In this sad hour, my thoughts are with the families of those who lost their lives. I pray that those injured recover at the earliest."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সেরম ইন্সতিত্যুৎতা মৈনা চাংকপদগী থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
21 JAN 2021 8:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুনেগী সেরম ইন্সতিত্যুৎতা মৈনা চাংকপদগী থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “@SerumInstIndia দা লাইবক থীবা থৌদোক অমদা মৈনা চাকপদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক থৱায় হকচাং য়াওনা অৱাবা ফোংদোক্লি। মসিগী অৱাবা তারবা মতম অসিদা ঐহাক্কী ৱাখলনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মনাক্তা লৈরি। অশোকপশিংবু অথুবা মতমদা ফবা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি”।