Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination
20.29 lakh Healthcare Workers Vaccinated across the country
5,615 beneficiaries vaccinated till 7 pm on 11th day of vaccination drive
26 JAN 2021 8:44PM by PIB Delhi
The countrywide COVID-19 vaccination program was conducted successfully on the eleventh day.
In view of Republic Day celebrations across the country, limited number of sessions in limited States were conducted today.
As per the provisional till 7 pm today, 5,615 beneficiaries were vaccinated in five states. These are: Andhra Pradesh (9), Karnataka (429), Rajasthan (216), Tamil Nadu (4926) and Telangana (35). 194 sessions were held till 7 pm today.
The cumulative number of healthcare workers vaccinated against COVID19 has crossed 20.29 lakh today. A total of 20,29,424 beneficiaries (till 7 pm today) have been vaccinated through 36,572 sessions, as per the provisional report.
Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
2369
2
Andhra Pradesh
1,56,129
3
Arunachal Pradesh
7,307
4
Assam
19,837
5
Bihar
88,450
6
Chandigarh
1928
7
Chhattisgarh
40,025
8
Dadra & Nagar Haveli
345
9
Daman & Diu
320
10
Delhi
33,219
11
Goa
1796
12
Gujarat
91,927
13
Haryana
1,05,419
14
Himachal Pradesh
13,544
15
Jammu & Kashmir
16,173
16
Jharkhand
18,413
17
Karnataka
2,31,601
18
Kerala
71,973
19
Ladakh
670
20
Lakshadweep
676
21
Madhya Pradesh
67,083
22
Maharashtra
1,36,901
23
Manipur
2485
24
Meghalaya
2748
25
Mizoram
4852
26
Nagaland
3,675
27
Odisha
1,77,090
28
Puducherry
1813
29
Punjab
39,418
30
Rajasthan
1,61,332
31
Sikkim
1047
32
Tamil Nadu
73,953
33
Telangana
1,30,425
34
Tripura
19,698
35
Uttar Pradesh
1,23,761
36
Uttarakhand
14,546
37
West Bengal
1,22,851
38
Miscellaneous
43,625
Total
20,29,424
6 AEFIs have been reported till 7 pm on the eleventh day of the vaccination drive.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র ৱার্কর লাখ ২০.২৯ বেক্সিন কাপখ্রে
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ১১শুবা নুমিৎকী নুমিংদাং পুং ৭ ফাওবদা বেনিফিসরী ৫,৬১৫দা বেক্সিন কাপখ্রে
26 JAN 2021 8:44PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন প্রোগ্রাম অসি তরামথোই শুবা নুমিৎতা মাই পাক্না পাঙথোকখ্রে।
লৈবাক অসিদা রিপব্লিক দেগী থৌরম পাল্লন তৌবা অসিনা ঙসি অকক্নবা রাজ্যশিং অকক্নবা মশিংদা সেসনশিং পাঙথোকখ্রে।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ফংবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না রাজ্য মঙাদা বেনিফিসরী ৫,৬১৫দা বেক্সিন কাপখ্রে। মখোয় অদুদি অন্ধ্র প্রদেশ (৯), কর্নাতকাদা (৪২), রাজস্থান্দা (২১৬), তামিল নাদুদা (৪৯২৬) অমসুং তেলঙ্গনা (৩৫) হায়রিবশিং অসিনি। ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা সেসন ১৯৪ পাঙথোকখ্রে।
কোবিদ ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখ্রবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি লাখ ২০.২০ হেনখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ৩৬,৫৭২গী খুত্থাংদা পুন্না বেনিফিসরী ২০,২৯,৪২৪ (ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা) বেক্সিন কাপখ্রে।
অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
২৩৬৯
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৫৬,১২৯
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৭,৩০৭
৪
অসাম
১৯,৮৩৭
৫
বিহার
৮৮,৪৫০
৬
চান্দিগর
১৯২৮
৭
ছত্তিসগর
৪০,০২৫
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৩৪৫
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৩২০
১০
দিল্লী
৩৩,২১৯
১১
গোৱা
১৭৯৬
১২
গুজরাত
৯১,৯২৭
১৩
হরিয়ানা
১,০৫,৪১৯
১৪
হিমাচল প্রদেশ
১৩,৫৪৪
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১৬,১৭৩
১৬
ঝার্খন্দ
১৮,৪১৩
১৭
কর্নাতকা
২,৩১,৬০১
১৮
কেরেলা
৭১,৯৭৩
১৯
লদাখ
৬৭০
২০
লক্ষদীপ
৬৭৬
২১
মধ্য প্রদেশ
৬৭,০৮৩
২২
মহারাস্ত্র
১,৩৬,৯০১
২৩
মনিপুর
২৪৮৫
২৪
মেঘালয়
২৭৪৮
২৫
মিজোরাম
৪৮৫২
২৬
নাগালেন্দ
৩,৬৭৫
২৭
ওরিশা
১,৭৭,০৯০
২৮
পুদুচেরী
১৮১৩
২৯
পঞ্জাব
৩৯,৪১৮
৩০
রাজস্থান
১,৬১,৩৩২
৩১
সিক্কিম
১০৪৭
৩২
তামিল নাদু
৭৩,৯৫৩
৩৩
তেলঙ্গনা
১,৩০,৪২৫
৩৪
ত্রিপুরা
১৯,৬৯৮
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১,২৩,৭৬১
৩৬
উত্তরাখন্দ
১৪,৫৪৬
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
১,২২,৮৫১
৩৮
অরোপ্পশিং
৪৩,৬২৫
অপুনবা
২০,২৯,৪২৪
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী তরা-মাথোই শুবা নুমিৎকী নুমিংদাং পুং ৭ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ৬ রিপোর্ত তৌখ্রে।