Ministry of Education
Union Education Minister announces the date sheets of the Class X and XII CBSE Board Examinations
02 FEB 2021 6:05PM by PIB Delhi
Union Education Minister Shri Ramesh Pokhriyal ‘Nishank’ today announced the date-sheets of the Class X and XII CBSE Board Examinations.
Announcing the date sheets, the Minister informed that sufficient days have been given between the exams of two main subjects. This will give ample time to students for preparation and reduce the stress of the students, he added. Minister extended his best wishes to the students for their exams.
Click here to see the date sheets of the Class X CBSE Board Examinations:
https://www.cbse.gov.in/cbsenew/documents//FINAL-Date%20Sheet%2002.02.2021%20-%20X.pdf
Click here to see the date sheets of the Class XII CBSE Board Examinations:
https://www.cbse.gov.in/cbsenew/documents//FINAL%20Date%20Sheet%2002.02.2021%20-%20XII.pdf

হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী এজুকেশন মন্ত্রীনা সি.বি.এস.ই.গী ক্লাস X অমসুং XIIগী বোর্দ েকজামিনেশনগী মতম লাওথোকখ্রে
02 FEB 2021 6:05PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী এজুকেশন মন্ত্রী, শ্রী রমেশ পোখ্রিয়াল ‘নিশাঙ্ক’না ঙসি সি.বি.এস.ই.গী ক্লাস X অমসুং XIIগী বোর্দ একজামিনেশনগী মতম লাউথোকখ্রে।
মতম অদু লাউথোক্লদুনা, মন্ত্রী অসিনা মরু ওইবা সবজেক্ত অনিগী একজামশিংগী মরক্তা মতম মরাং কায়না পীরি হায়না হায়খি। মসিনা একজামগী প্রিপ্যরেশনগীদমক্তা মহৈরোইশিংদা মতম মরাং কায়না পীগনি অমসুং একজাম্না মরম ওইদুনা অৱাবা চৈথেং ফংবসু হন্থগনি হায়না মহাক্না মখা তানা হায়রকখি। মন্ত্রী অসিনা মহৈরোইশিংদা মখোয়গী একজামগীদমক য়াইফ পাউজেল পীরকখি।
সি.বি.এস.ই.গী ক্লাস Xগী বোর্দ একজামিনেশনশিংগী মতম য়েংনবগীদমক অসিদা ক্লিক তৌবিয়ু:
https://www.cbse.gov.in/cbsenew/documents//FINAL-Date%20Sheet%2002.02.2021%20-%20X.pdf
সি.বি.এস.ই.গী ক্লাস XIIগী বোর্দ একজামিনেশনশিংগী মতম য়েংনবগীদমক অসিদা ক্লিক তৌবিয়ু:
https://www.cbse.gov.in/cbsenew/documents//FINAL%20Date%20Sheet%2002.02.2021%20-%20XII.pdf