Ministry of Home Affairs
Use of CCTNS
02 FEB 2021 6:29PM by PIB Delhi
Use of Crime and Criminal Tracking Networks and Systems (CCTNS) and Inter-Operable Criminal Justice System (ICJS) is regularly reviewed by the Government with the States/ Union Territories. Further, the Government has leveraged the CCTNS and ICJS to launch a series of Smart Policing initiatives for States/ Union Territories.
Against an original target of 14306, the CCTNS has been deployed at 15773 police stations in the country (including new police stations). However, CCTNS software has not been implemented in 383 police stations. Deployment has commenced.
ICJS provides access of CCTNS data to eCourts users and similarly of eCourts data to CCTNS users. However, specific details on use are not maintained centrally.
This was stated by the Minister of State for Home Affairs, Shri G. Kishan Reddy in a written reply to question in the Lok Sabha today.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সি.সি.তি.এন.এস. শিজিন্নবা
02 FEB 2021 6:29PM by PIB Imphal
ক্রাইম এন্দ ক্রীমিনেল ত্রেক্কিং নেতৱার্কস এন্দ সিস্তেম (সি.সি.তি.এন.এস.) অমসুং ইন্তর-ওপরেবল ক্রীমিনেল জস্তিস্ত সিস্তেম (আই.সি.জে.এস.) শিজিন্নবা অসি স্তেতশিং/য়ুনিয়ন তেরিতোরিশিংগা লোয়ননা সরকারনা চাং নাইনা য়েংশিল্লি। মখা তানা, স্তেতশিং/য়ুনিয়ন তেরিতোরিশিংগী হেন্না ফবা পোলিসি অমগী খোঙথাং হৌদোক্নবা সরকারনা সি.সি.তি.এন.এস. অমসুং আই.সি.জে.এস. অহেনবা শক্তি পীরি।
অহানবা পান্দম থম্লম্বা ১৪৩০৬ অসিদী মহুৎতা সি.সি.তি.এন.এস.না লৈবাক অসিদা পুলিস স্তেসন ১৫৭৭৩ (অনৌবা পুলিস স্তেসন য়াওনা) থমখ্রে। অদুম ওইনমক, পুলিস স্তেসন ৩৮৩দা সি.সি.তি.এন.এস. সোফৱায়র শিজিন্নদ্রি। থম্নবা হায়খ্রে।
আই.সি.জে.এস.না সি.সি.তি.এন.এস. দেতা অসি ই-কোর্ততা ফংহল্লি অমসুং মসিগা মান্ননা ই-কোর্তনা মসিবু শিজিন্নরিবা অসিদা ফংহল্লি। অদুম ওইনমক, মরুওইবা শিজিন্নগদবা অসিদি সেন্ত্রেল ওইনা থমদে।
মসিগী হায়রিবা ৱাফম অসি হোম এফিয়র্সকী মিনিস্তর শ্রী জি, কিশন রেদীনা লোক সভাদা ঙসি অইবা ওইনা ৱাহং অমগী পাউখুমদা পীবনি।