Ministry of Health and Family Welfare
India vaccinates close to 8 million beneficiaries against COVID19 in 28 days
8 States have vaccinated more than 4L beneficiaries each
No COVID19 death in 17 States/UTs in last 24 hours
13 FEB 2021 11:27AM by PIB Delhi
India has vaccinated close to 80 lakh beneficiaries in its fight against COVID19.
As on 13th February, 2021, till 8:00 AM, 79,67,647 beneficiaries have received the vaccination under the countrywide COVID19 vaccination exercise.
Out of these, 5,909,136 are Health Care Workers and 2,058,511 are Front Line Workers. 1,64,781 sessions have been conducted so far.
S. No.
States/UTs
Beneficiaries Vaccinated
1
A & N Islands
3,454
2
Andhra Pradesh
3,51,993
3
Arunachal Pradesh
15,098
4
Assam
1,25,038
5
Bihar
4,71,683
6
Chandigarh
8,017
7
Chhattisgarh
2,47,745
8
Dadra & Nagar Haveli
2,890
9
Daman & Diu
1,095
10
Delhi
1,77,439
11
Goa
12,949
12
Gujarat
6,67,073
13
Haryana
1,94,124
14
Himachal Pradesh
79,166
15
Jammu & Kashmir
1,11,470
16
Jharkhand
1,88,095
17
Karnataka
4,91,552
18
Kerala
3,45,197
19
Ladakh
2,854
20
Lakshadweep
1,776
21
Madhya Pradesh
5,26,095
22
Maharashtra
6,49,660
23
Manipur
19,563
24
Meghalaya
12,797
25
Mizoram
11,332
26
Nagaland
9,125
27
Odisha
3,99,670
28
Puducherry
5,510
29
Punjab
1,01,861
30
Rajasthan
6,06,694
31
Sikkim
8,335
32
Tamil Nadu
2,27,542
33
Telangana
2,78,250
34
Tripura
65,288
35
Uttar Pradesh
8,58,602
36
Uttarakhand
1,04,052
37
West Bengal
4,85,054
38
Miscellaneous
99,509
Total
79,67,647
On Day 28 (12th Feb 2021) of the vaccination drive, 4,62,637 beneficiaries (HCWs- 94,160 and FLWs- 3,68,477) were vaccinated across 10,411 sessions.
The number of beneficiaries being vaccinated every day has shown a consistent enhancement.
8 States account for 60% (59.70%) of the total beneficiaries vaccinated in India. These 8 States have vaccinated more than 4,00,000 beneficiaries each. Uttar Pradesh alone accounts for 10.8% (8,58,602 beneficiaries) of the total beneficiaries in India.
The distribution of daily deaths among States/UTs in the last 24 hours also reflects a significant decline with 17 States/UTs not reporting any new COVID19 deaths while 13 States/UTs have reported between 1-5 new deaths.
17 States/UTs which have not reported any new deaths in the last 24 hours are Telangana, Odisha, Jharkhand, Puducherry, Chandigarh, Nagaland, Assam, Manipur, Sikkim, Meghalaya, Ladakh (UT), Mizoram, A&N Islands, Tripura, Lakshadweep, Arunachal Pradesh and D&D & D&N.
India’s total Active Caseload currently stands at 1.36 lakh (1,36,571) today. The active caseload now consists of just 1.25% of India’s total Positive Cases.
A total of 1.06 Cr (1,06,00,625) people have recovered so far. 11,395 patients have recovered and got discharged in the last 24 hours. The National Recovery rate is 97.32%.
81.93% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 6 States.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 5,332 newly recovered cases. 2,422 people recovered in Maharashtra in the past 24 hours followed by 486 in Tamil Nadu.
12,143 daily new cases registered in the last 24 hours.
86.01% of the new cases are from 6 States.
Kerala continues to report the highest daily new cases at 5,397. It is followed by Maharashtra with 3,670, while Tamil Nadu reported 483 new cases.
103 deaths were recorded in the last 24 hours.
Six States account for 80.58% of the new deaths. Maharashtra saw the maximum casualties (36). Kerala follows with 18 daily deaths, while Karnataka and Punjab reported 8 deaths each.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
নুমিৎ ২৮নি খক্তদা কোবিদ১৯ ঙাকথোক্নবা বেনিফিসরী মিলিয়ন ৮গী ময়াদা ভারত্তা বেক্সিন কাপখ্রে
রাজ্য ৮ অসিদা অমমমগী ওইনা বেনিফিসরী লাখ ৪ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. ১৭তা কোবিদ১৯না লৈখিদবা থেংনখিদ্রে
13 FEB 2021 11:27AM by PIB Imphal
কোবিদ১৯গী মায়োক্তা থেংনবা লাঞ্জংদা ভারতনা বেনিফিসরী লাখ ৮০গী ময়াদা বেক্সিন কাপখ্রে।
ফেব্রুৱারী ১৩, ২০২১ ফাওবগী অয়ুক্কী পুং ৮:০০ ফাওবদা লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোক্লিবা কোবিদ১৯ বেক্সিনেসনগী থৌরম অসিগী মখাদা বেনিফিসরী ৭৯,৬৭,৬৪৭ বেক্সিন কাপখ্রে।
মসিগী মনুংদা হেলথকিয়র ৱার্কর , ৫,৯০৯,১৩৬ অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর ২,০৫৮,৫১১ য়াওখি। হৌজিক ফাওবদা সেসন ১,৬৪,৭৮১ পাঙথোকখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩,৪৫৪
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,৫১,৯৯৩
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৫,০৯৮
৪
অসাম
১,২৫,০৩৮
৫
বিহার
৪,৭১,৬৮৩
৬
চান্দিগর
৮,০১৭
৭
ছত্তিসগর
২,৪৭,৭৪৫
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
২,৮৯০
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১,০৯৫
১০
দিল্লী
১,৭৭,৪৩৯
১১
গোৱা
১২,৯৪৯
১২
গুজরাত
৬,৬৭,০৭৩
১৩
হরিয়ানা
১,৯৪,১২৪
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৭৯,১৬৬
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১,১১,৪৭০
১৬
ঝার্খন্দ
১,৮৮,০৯৫
১৭
কর্নাতকা
৪,৯১,৫৫২
১৮
কেরেলা
৩,৪৫,১৯৭
১৯
লদাখ
২,৮৫৪
২০
লক্ষদীপ
১,৭৭৬
২১
মধ্য প্রদেশ
৫,২৬,০৯৫
২২
মহারাস্ত্র
৬,৪৯,৬৬০
২৩
মনিপুর
১৯,৫৬৩
২৪
মেঘালয়
১২,৭৯৭
২৫
মিজোরাম
১১,৩৩২
২৬
নাগালেন্দ
৯,১২৫
২৭
ওরিশা
৩,৯৯,৬৭০
২৮
পুদুচেরী
৫,৫১০
২৯
পঞ্জাব
১,০১,৮৬১
৩০
রাজস্থান
৬,০৬,৬৯৪
৩১
সিক্কিম
৮,৩৩৫
৩২
তামিল নাদু
২,২৭,৫৪২
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৭৮,২৫০
৩৪
ত্রিপুরা
৬৫,২৮৮
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৮,৫৮,৬০২
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,০৪,০৫২
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৪,৮৫,০৫৪
৩৮
অতোপ্পশিং
৯৯,৫০৯
অপুনবা
৭৯,৬৭,৬৪৭
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ২৮নি শুবা নুমিৎ (ফেব্রুৱারী ১২, ২০২১) অসিদা সেসন ১০,৪১১ পাঙথোক্তুনা বেনিফিসরী ৪,৬২,৬৩৭ (ঐচ.সি.দবল্যু.-৯৪,১৬০ অমসুং এফ.এল.দবল্যু.-৩,৬৮,৪৭৭) বেক্সিন কাপখ্রে।
নুমিৎ খুদিংগী বেক্সিন কাপখিবা বেনিফিসরীশিংগী মশিং অসি লেপ্পা লৈতনা হেনগৎলক্লি।
ভারত্তা বেক্সিন কাপখিবা অপুনবা বেনিফিসরীগী ৬০% (৫৯.৭০%) দি রাজ্য ৮দগী ওইখ্রে। রাজ্য ৮ অসিদা অমমমদা বেনিফিসরী ৪,০০,০০০ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে। ভারতকী অপুনবা বেনিফিসরীশিংগী ১০.৮% (বেনিফিসরী ৮,৫৮,৬০২) উত্তর প্রদেশ খক্তদগী ওইখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংগী মরক্তা থেংনবা নুংতিগী ওইনা লৈখিদবা অসিদা চাউনা হন্থরকখ্রে লোইননা রাজ্য/য়ু.তি. ১৭তা কোবিদ১৯না লৈখিদবগী রিপোর্ত তৌরকখিদে অমরোমদা রাজ্য/য়ু.তি. ১৩দা নৌনা লৈখিদবা ১-৫গী মরক্তা লৈবগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে।
রাজ্য/য়ু.তি. ১৭তা হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিদবগী রিপোর্ত তৌরকখিদে। মখোয় অদুদি তেলঙ্গনা, ওরিশা, ঝার্খন্দ, পুদুচেরী, চান্দিগর, নাগালেন্দ, অসাম, মনিপুর, সিক্কিম , মেঘালয়, লদাখ (য়ু.তি.), মিজোরাম, এ অমসুং এন ইথৎ, লক্ষদীপ, অরুনাচল প্রদেশ অমসুং দি অমসুং দি অমদি দি অমসুং এন হায়রিবশিং অসিনি।
ভারতকী অপুনবা এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি লাখ ১.৩৬ (১,৩৬,৫৭১) শুখ্রে। হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেসলোদ অসি ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শুপ্নগী ১.২৫% ওইরি।
হৌজিক ফাওবদা পুন্না মীওই করোর ১.০৬ (১,০৬,০০,৬২৫) নাবা ফগৎখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ১১,৩৯৫ নাবা ফগৎতুনা দিসচার্জ তৌখ্রে লৈবাক অসিগী নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৩২% ওইরি।
নৌনা নাবা ফগৎখিবা কেসশিংগী ৮১.৯৩%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৬দগী ওইখ্রে।
নৌনা ফগৎখিবা কেস ৫,৩৩২গা লোইননা কেরেলানা নোংমা খক্তদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎলকপগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা মহারাস্ত্রদা মীওই ২,৪২২ অমসুং তামিল নাদুদা মীওই ৪৮৬ ফগৎতুনা মতুং ইন্নখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নুংতিগী ওইনা থেংনবা অনৌবা কেস ১২,১৪৩ রেজিস্তর তৌখ্রে।
অনৌবা কেসশিংগী ৮৬.০১%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৬তগী ওইখ্রে।
কেস ৫,৩৯৭কা লোইননা কেরেলানা মশিং খ্বাইদগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। মসিগী মতুংদা মহারাস্ত্রদা ৩,৬৭০ অমসুং তামিল নাদুদা অনৌবা কেস ৪৮৩ রিপোর্ত তৌদুনা মতুং ইন্নখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিবা ১০৩ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।
নৌনা লৈখিদবগী ৮০.৫৮%দি রাজ্য তরুক্তগী ওইখ্রে।
মহারাস্ত্রদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না লৈখিদে (৩৬).কেরেলাদা ১৭ অমসুং কর্নাতকা অমসুং পঞ্জাবতা ৮-৮ লৈখিদবগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে।