Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination- Day 33
Close to 92lakh COVID19 vaccine doses administered
More than 1.8Lvaccine doses given till 6 pm today; 65,739 HCWs received second dose of vaccine today
No case of serious/severe AEFI/Death attributable to vaccination has been reported
17 FEB 2021 8:18PM by PIB Delhi
The cumulative number of COVID19 vaccine doses administered to healthcare and frontline workers is close to 92 lakhs today.
91,86,757 vaccine dosesweregiventhrough 1,98,352 sessions, as per the provisional report till 6 pm today.
These include 61,79,669 HCWs who have taken the 1st doseand 3,42,116 HCWs who have taken the 2nd dose, along with 26,64,972 FLWs (1st dose). While the countrywide vaccination drive was rolled out on 16th Jan 2021, vaccination of the FLWs started from 2nd Feb 2021.
HCWs
FLWs
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
61,79,669(68.5%)
3,42,116
(42.4%)
26,64,972
(28.9%)
Total 1,87,527 vaccine doses were given till 6 pm today, the thirty third day of nationwide COVID19 vaccination. Out of which, 1,21,788beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 65,739 HCW sreceived 2nd dose of vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
6,979 sessions were held till 6 pm today.
33 States/UTs conducted the COVID vaccinations today.
S.
No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1st Dose
2nd Dose
Total Doses
1
A & N Islands
4,045
182
4,227
2
Andhra Pradesh
3,71,398
31,029
4,02,427
3
Arunachal Pradesh
16,613
1,574
18,187
4
Assam
1,30,058
5,361
1,35,419
5
Bihar
5,02,608
15,183
5,17,791
6
Chandigarh
10,583
277
10,860
7
Chhattisgarh
3,03,562
9,336
3,12,898
8
Dadra & Nagar Haveli
3,501
74
3,575
9
Daman & Diu
1,308
94
1,402
10
Delhi
2,18,917
6,772
2,25,689
11
Goa
13,692
354
14,046
12
Gujarat
6,98,993
17,648
7,16,641
13
Haryana
2,01,675
8,009
2,09,684
14
Himachal Pradesh
86,686
3,859
90,545
15
Jammu & Kashmir
1,59,765
2,501
1,62,266
16
Jharkhand
2,31,693
7,391
2,39,084
17
Karnataka
5,10,243
52,661
5,62,904
18
Kerala
3,78,589
16,153
3,94,742
19
Ladakh
3,856
290
4,146
20
Lakshadweep
1,809
115
1,924
21
Madhya Pradesh
5,87,567
0
5,87,567
22
Maharashtra
7,49,201
13,548
7,62,749
23
Manipur
31,807
719
32,526
24
Meghalaya
18,217
337
18,554
25
Mizoram
12,976
585
13,561
26
Nagaland
16,253
1,701
17,954
27
Odisha
4,18,483
12,111
4,30,594
28
Puducherry
6,959
395
7,354
29
Punjab
1,12,231
3,051
1,15,282
30
Rajasthan
6,33,895
15,757
6,49,652
31
Sikkim
9,352
226
9,578
32
Tamil Nadu
2,93,521
14,006
3,07,527
33
Telangana
2,79,497
53,350
3,32,847
34
Tripura
75,167
2,213
77,380
35
Uttar Pradesh
9,16,568
18,394
9,34,962
36
Uttarakhand
1,23,656
3,063
1,26,719
37
West Bengal
5,53,890
14,229
5,68,119
38
Miscellaneous
1,55,807
9,568
1,65,375
Total
88,44,641
34,2116
91,86,757
Nine States/UT have vaccinated more than 75% of the registered HCWs for the First Dose. These are Bihar, Tripura, Odisha, Lakshadweep, Gujarat, Chhattisgarh, Madhya Pradesh, Uttarakhand, Himachal Pradesh.
S.No.
States/UTs
Percentage Coverage
1.
Lakshadweep
81%
2.
Bihar
84.7%
3.
Tripura
82.3%
4.
Odisha
81.5%
5.
Madhya Pradesh
76.7%
6.
Gujarat
80.2%
7.
Chhattisgarh
78.8%
8.
Uttarakhand
76.6%
9.
Himachal Pradesh
75.1%
Eight States/UTs have vaccinated less than 50% of the registered HCWs for first dose. These are - Meghalaya, Ladakh, Tamil Nadu, Delhi, Punjab, Nagaland, Chandigarh, Puducherry.
Twelve States/UTs have vaccinated more than 40% FLWs for the first dose. These are – Madhya Pradesh, Odisha, Gujarat, Tripura, Rajasthan, Uttarakhand, Lakshadweep, Himachal Pradesh, Jharkhand, Haryana, Chhattisgarh and Bihar.
10 States that recorded highest number of vaccinations are Karnataka, Maharashtra, Tamil Nadu, Rajasthan, Andhra Pradesh, West Bengal, Madhya Pradesh, Chhattisgarh, Jharkhand and Bihar.
Total 37 persons have been hospitalized so far. This comprises 0.0004% of the total vaccinations. Of the 37 cases of hospitalization, 23 were discharged after treatment, while 12 persons died and 2 are under treatment. No new event of hospitalization reported in last 24 hours.
Total 29 deaths have been recorded till date. These comprise 0.0003% of the total COVID19 vaccinations. Of the 29, twelve persons died in the hospital while 17 deaths are recorded outside the hospital.
In last 24 hours, a 24-year-old male, a resident of Rishikesh, Uttarakhand died after 12 days of vaccination. He was suffering from Viral Encephalitis (Herpes Simplex).
No case of serious/severe AEFI/Death attributable to vaccination has been reported till date.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ৩৩নি শুবা নুমিৎ
কোবিদ ১৯ বেক্সিনগী দোজ লাখ ৯২গী ময়াদা কাপখ্রে ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেক্সিন দোজ লাখ ১.৮ হেন্না কাপখ্রে; ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৫,৭৩৯ ঙসি অনিশুবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে বেক্সিন কাপখিবগা মরী লৈনবা অরুবা/অকনবা এ.ই.এফ.আই./লৈখিদবগী কেস অমত্তা রিপোর্ত তৌরকখিদে
17 FEB 2021 8:18PM by PIB Imphal
হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংদা কাপখিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি লাখ ৯২গী ময়া য়ৌখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ১,৯৮,৩৫২গী খুত্থাংদা বেক্সিন দোজ ৯১,৮৬,৭৫৭ কাপখ্রে।
মসিদা অহানবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ৬১,৭৯,৬৬৯ অমসুং অনিশুবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ৩,৪২,১১৬ লোইননা এফ.এল.দবল্যু ২৬,৬৪,৯৭২ (অহানবা দোজ) য়াওখি। অমরোমদনা ২০২১গী জনুৱারী ১৬তা লৈবাক শিনবা থুংনা বেক্সিনেসন দ্রাইভ রোল আউৎ তৌখি, এফ.এল.দবল্যু.গী বেক্সিনেসন্না ২০২১গী ফেব্রুৱারী ২দগী হৌখি।
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
৬১,৭৯,৬৬৯(৬৮.৫%)
৩,৪২,১১৬
(৪২.৪%)
২৬,৬৪,৯৭২
(২৮.৯%)
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী কুনথ্রা-হুমদোইশুবা নুমিৎ অসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা পুন্না বেক্সিন দোজ ১,৮৭,৫২৭ কাপখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, মসিগী মনুংদা বেনিফিসরী ১,২১,৭৮৮ অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৫,৭৩৯দা অনিশুবা দোজ কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ৬,৯৭৯ পাঙথোকখ্রে।
ঙসি কোবিদ বেক্সিনেসন অসি রাজ্য/য়ু.তি. ৩৩দা পাঙথোকখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অপুনবা দোজশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৪,০৪৫
১৮২
৪,২২৭
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,৭১,৩৯৮
৩১,০২৯
৪,০২,৪২৭
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৬,৬১৩
১,৫৭৪
১৮,১৮৭
৪
অসাম
১,৩০,০৫৮
৫,৩৬১
১,৩৫,৪১৯
৫
বিহার
৫,০২,৬০৮
১৫,১৮৩
৫,১৭,৭৯১
৬
চান্দিগর
১০,৫৮৩
২৭৭
১০,৮৬০
৭
ছত্তিসগর
৩,০৩,৫৬২
৯,৩৩৬
৩,১২,৮৯৮
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৩,৫০১
৭৪
৩,৫৭৫
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১,৩০৮
৯৪
১,৪০২
১০
দিল্লী
২,১৮,৯১৭
৬,৭৭২
২,২৫,৬৮৯
১১
গোৱা
১৩,৬৯২
৩৫৪
১৪,০৪৬
১২
গুজরাত
৬,৯৮,৯৯৩
১৭,৬৪৮
৭,১৬,৬৪১
১৩
হরিয়ানা
২,০১,৬৭৫
৮,০০৯
২,০৯,৬৮৪
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৮৬,৬৮৬
৩,৮৫৯
৯০,৫৪৫
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১,৫৯,৭৬৫
২,৫০১
১,৬২,২৬৬
১৬
ঝার্খন্দ
২,৩১,৬৯৩
৭,৩৯১
২,৩৯,০৮৪
১৭
কর্নাতকা
৫,১০,২৪৩
৫২,৬৬১
৫,৬২,৯০৪
১৮
কেরেলা
৩,৭৮,৫৮৯
১৬,১৫৩
৩,৯৪,৭৪২
১৯
লদাখ
৩,৮৫৬
২৯০
৪,১৪৬
২০
লক্ষদীপ
১,৮০৯
১১৫
১,৯২৪
২১
মধ্য প্রদেশ
৫,৮৭,৫৬৭
০
৫,৮৭,৫৬৭
২২
মহারাস্ত্র
৭,৪৯,২০১
১৩,৫৪৮
৭,৬২,৭৪৯
২৩
মনিপুর
৩১,৮০৭
৭১৯
৩২,৫২৬
২৪
মেঘালয়
১৮,২১৭
৩৩৭
১৮,৫৫৪
২৫
মিজোরাম
১২,৯৭৬
৫৮৫
১৩,৫৬১
২৬
নাগালেন্দ
১৬,২৫৩
১,৭০১
১৭,৯৫৪
২৭
ওরিশা
৪,১৮,৪৮৩
১২,১১১
৪,৩০,৫৯৪
২৮
পুদুচেরী
৬,৯৫৯
৩৯৫
৭,৩৫৪
২৯
পঞ্জাব
১,১২,২৩১
৩,০৫১
১,১৫,২৮২
৩০
রাজস্থান
৬,৩৩,৮৯৫
১৫,৭৫৭
৬,৪৯,৬৫২
৩১
সিক্কিম
৯,৩৫২
২২৬
৯,৫৭৮
৩২
তামিল নাদু
২,৯৩,৫২১
১৪,০০৬
৩,০৭,৫২৭
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৭৯,৪৯৭
৫৩,৩৫০
৩,৩২,৮৪৭
৩৪
ত্রিপুরা
৭৫,১৬৭
২,২১৩
৭৭,৩৮০
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৯,১৬,৫৬৮
১৮,৩৯৪
৯,৩৪,৯৬২
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,২৩,৬৫৬
৩,০৬৩
১,২৬,৭১৯
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৫,৫৩,৮৯০
১৪,২২৯
৫,৬৮,১১৯
৩৮
অতোপ্পশিং
১,৫৫,৮০৭
৯,৫৬৮
১,৬৫,৩৭৫
অপুনবা
৮৮,৪৪,৬৪১
৩৪,২১১৬
৯১,৮৬,৭৫৭
রাজ্য/য়ু.তি. মাপনদা রেজিস্তর তৌখিবা ঐচ.সি.দবল্যু.শিংগী ৭৫%দগী হেন্না অহানবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে। মখোয় অদুদি –বিহার, ত্রিপুরা, ওরিশা, লক্ষদীপ, গুজরাত, ছত্তিসগর, মধ্য প্রদেশ, উত্তরাখন্দ, হিমাচল প্রদেশনি।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
চাদা
১.
লক্ষদীপ
৮১%
২.
বিহার
৮৪.৭%
৩.
ত্রিপুরা
৮২.৩%
৪.
ওরিশা
৮১.৫%
৫.
মধ্য প্রদেশ
৭৬.৭%
৬.
গুজরাত
৮০.২%
৭.
ছত্তিসগর
৭৮.৮%
৮.
উত্তরাখন্দ
৭৬.৬%
৯.
হিমাচল প্রদেশ
৭৫.১%
রাজ্য/য়ু.তি. নিপানদা রেজিস্তর তৌখিবা ঐচ.সি.দবল্যু.শিংগী ৫০%দগী তানা অহানবা দোজ কাপখ্রে। মখোয় অদুদি মেঘালয়, লদাখ, তামিল নাদু, দিল্লী, পঞ্জাব, নাগালেন্দ, চান্দিগর অমসুং পুদুচেরীনি।
রাজ্য/য়ু.তি. তরানিথোইদা রেজিস্তর তৌখিবা এফ.এল.দবল্যু.শিংগী ৪০%দগী তানা অহানবা দোজ কাপখ্রে। মখোয় অদুদি মধ্য প্রদেশ, ওরিশা, গুজরাত, ত্রিপুরা, রাজস্থান, উত্তরাখন্দ, লক্ষদীপ, হিলাচল প্রদেশ, ঝার্খন্দ, হরিয়ানা, চত্তিসগর অমসুং বিহারনি।
বেক্সিন কাপখিবা বেনিফিসরীশিংগী মশিং খ্বাইদগী ৱাংনা রিপোর্ত তৌরকখিবা রাজ্য ১০ অদুদি কর্নাতকা, মহারাস্ত্র, তামিল নাদু, রাজস্থান, অন্ধ্র প্রদেশ, ৱেস্ত বেঙ্গল, মধ্য প্রদেশ, চত্তিসগর, ঝার্খন্দ অমসুং অসামনি।
হৌজিক ফাওবদা পুন্না মীওই ৩৭ হোস্পিতালদা পুখৎখ্রে। মসি বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৪% ওইরি। হোস্পিতালদা পুখৎলকখিবা কেস ৩৭গী মনুংদা ২৩ লায়েং চত্থরবা মতুং দিসচার্জ তৌখ্রে অমরোমদা মীওই ১২ লৈখিখ্রে অমসুং ২না লায়েং চত্থরি। হৌখিবা পুং ২৪দা হোসপিতালদা নৌনা পুখৎলকখিবগী রিপোর্ত লৈতে।
ঙসি ফাওবদা পুন্না লৈখিদবা ২৯ রেকোর্দ তৌখ্রে। মসি বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৩% ওইরি। মীওই ২৯ অসিগী মনুংদা মীওই ১২ হোস্পিতালদা লৈখিদবা ওইখি অমরোমদা লৈখিদবা ১৭না হোস্পিতালদা লৈখিদা নত্তে হায়না রেকোর্দ তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা উত্তরাখন্দগী রিশিকেশতগী চহি ২৪ শুরবা নুপা অমা বেক্সিন কাপ্লবা মতুং নুমিৎ ১২ লৈরগা লৈখিদ্রে। মহাক অসি ভাইরেল এন্সেফলাইতিস (হর্পিস সিমপ্লেক্স)না নাবা মীওইনি।
ঙসি ফাওবদা বেক্সিনেসনগা মরী লৈনবা অরুবা/অকনবা এ.ই.এফ.আই./লৈখিদবগী কেস অমত্তা লৈতে।