Prime Minister's Office
U.S. Secretary of Defense Lloyd James Austin III calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
19 MAR 2021 8:08PM by PIB Delhi
U.S. Secretary of Defense Lloyd James Austin III, who is on an official visit to India, called on Prime Minister Shri Narendra Modi earlier today.
Secretary Austin conveyed greetings of President Biden to the Prime Minister.
Prime Minister welcomed the warm and close relationship between the two countries, which is rooted in shared values of democracy, pluralism and commitment to a rules-based order.
Prime Minister outlined his vision for the strategic partnership between the two countries and emphasized the important role of bilateral defence cooperation in India-US ties. He requested Secretary Austin to convey his best wishes to President Biden.
Secretary Austin reiterated the U.S. Government’s continued commitment towards strengthening the bilateral defence relations between the two countries. He expressed US’s strong desire to further enhance the strategic partnership for peace, stability and prosperity in the Indo-Pacific region and beyond.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস.কী দিফেন্স সেক্রেতরী লোয়দ জেমস ওস্তিন ৩শুবনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
19 MAR 2021 8:08PM by PIB Imphal
য়ু.এস.কী দিফেন্স সেক্রেতরী লোয়দ জেমস ওস্তিন ৩শুবনা ভারত্তা ওফিসিএল ওইনা লাক্লিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি অঙনবদা উনখ্রে।
সেক্রেতরী ওস্তিন্না প্রসিদেন্ত বিদেন্না পীরকপা য়াইফ পাওজেল প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা লৈরিবা নক্নবা মরী অসিবু তরাম্না ওকখি, হায়রিবা অসি দেমোক্রেসী, প্লুরালিজম অমসুং কম্মিতমেন্ত অসিদা রুল-বেজ ওর্দরদা শেমগৎখ্রবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা লৈরিবা মরী অসিগী ওইবা লালোং কয়া অমা অমসুং ইন্দিয়া-য়ু.এস. তাইদা নাকন অনিগী ওইবা দিফেন্স কোওপরেসনগী মরুওইনা লৌরিবা থৌদাং অসিদা মিয়েং থমখি। মহাক্না সেক্রেতরী ওস্তিন্দা মহাক্কী য়াইফ পাওজেল প্রসিদেন্ত বিদেন্দা য়ৌহনবিনবা হায়জখি।
সেক্রেতরী ওস্তিন্না অমুক হন্না হায়খি মদুদি য়ু.এস. সরকারনা লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা লৈরিবা নাকন অনিগী ওইবা দিফেন্সকী মরী অসি লেপ্পা লৈতনা মপাঙ্গল কনখৎহল্লি। মহাক্না ফোংদোকখি মদুদি য়ু.এস.না মখা তানা ইন্দো-পেসিফিক্কী মফমশিং অমসুং ৱাংমদা শান্তি, স্তাবিলিতী অমসুং প্রোস্পরিতীগী মরী ফগৎনবা অপাম্বা লৈ হায়রি।