Cabinet
Cabinet approves Amendments to the Finance Bill, 2021
20 APR 2021 3:42PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister Shri Narendra Modi gives ex-post facto approval for the Government amendments to the Finance Bill, 2021 (enacted on 28th March, 2021 as the Finance Act, 2021).
The amendments were essential to clarify and rationalise the proposals further and address stakeholders concerns arising out of amendments proposed in the Finance Bill.
Objectives
The Government amendments to the Finance Bill, 2021 shall provide equity and inclusiveness to all the taxpayers by addressing stakeholders concerns arising out of amendments proposed in the Bill.
The Government amendments to the Finance Bill, 2021 are tax proposals which shall generate timely revenue for the Government and streamline existing provisions by addressing grievances of the taxpayers.

মন্ত্রীমন্দল
মন্ত্রী-মন্দলনা ফাইনান্স বিল, ২০২১গী অমেন্দমেন্তশিং অয়াবা পীখ্রে
20 APR 2021 3:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী-মন্দল মীফমনা ফাইনান্স বিল ২০২১ (ফাইনান্স এক্ত, ২০২১ হায়না মার্চ ২৮, ২০২১ শেমখিবা)দা সরকারনা অমেন্দমেন্তশিং তৌনবগী এক্স-পোস্ত ফেক্তোগী অয়াবা পীখ্রে।
প্রপোজেলশিং অসি মখা তানা ময়েক শেংহন্নবা অমসুং রেস্নেলাইজ ওইহন্নবা অমসুং ফাইনান্স বিলদা প্রপোজ তৌখিবা অমেন্দমেন্তশিং অসিদগী থোরক্লিবা স্তেকহোল্দরশিংগী খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা অমেন্দমেন্তশিং অসি তঙাই ফদে।
পান্দমশিং
ফাইনান্স বিল, ২০২১গী সরকারগী অমেন্দমেন্তশিং অসিনা বিল অসিদা প্রপোজ তৌখিবা অমেন্দমেন্তশিংদগী থোরক্লিবা স্তেকহোল্দরশিংগী খুদোংচাদবশিং কোকহনদুনা তেক্সপেয়র পুম্নমক্তা ইক্বিতী অমসুং ইনক্লুসিবনেস পীরগনি।
ফাইনান্স বিল, ২০২১গী সরকারগী অমেন্দমেন্তশিং অসি সরকারগীদমক রিভেন্যু মতম চানা পুথোক্নবা অমসুং তেক্সপেয়রশিংগী ৱাকৎশিং কোকহনদুনা হৌজিক লৈরিবা প্রোবিজনশিং স্ত্রীমলাইন তৌনবা তেক্স প্রপোজেলশিংনি।