Prime Minister's Office
PM greets people on Ram Navmi
Calls to maintain Maryada and follow all preventive measures for safety from Corona
21 APR 2021 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Ram Navmi and wished that all may continue to be blessed by the grace of Lord Ram.
Shri Modi tweeted that as per the message of the MaryadaPurshottam Shri Ram we all must maintain decorum and follow all the preventive measures for safety from Corona. He reminded ‘Dawai bhi Kadai bhi’

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାମ ନବମୀ ଅବସରରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
ମର୍ଯ୍ୟାଦା ପାଳନ କରିବା ସହିତ କରୋନାରୁ ରକ୍ଷା ପାଇବା ପାଇଁ ସମସ୍ତ ପ୍ରକାରର ପ୍ରତିଷେଧକ ବ୍ୟବସ୍ଥା ଅନୁସରଣ କରିବାକୁ ନିବେଦନ
21 APR 2021 9:21AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରାମ ନବମୀ ଅବସରରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇବା ସହିତ ଭଗବାନ ରାମଙ୍କ କୃପା ଦ୍ଵାରା ସମସ୍ତେ ଆଶୀର୍ବାଦ ପ୍ରାପ୍ତ କରନ୍ତୁ ବୋଲି କାମନା କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟ୍ଵିଟ୍ କରି କହିଛନ୍ତି ଯେ, ମର୍ଯ୍ୟାଦା ପୁରୁଷୋତ୍ତମ ଶ୍ରୀ ରାମଙ୍କ ବାଣୀ ଅନୁଯାୟୀ ଆମେ ସମସ୍ତେ ଶିଷ୍ଟାଚାରକୁ ବଜାୟ ରଖିବା ଏବଂ କରୋନାରୁ ରକ୍ଷା ପାଇବା ପାଇଁ ସମସ୍ତ ପ୍ରତିଷେଧକ ବ୍ୟବସ୍ଥା ପାଳନ କରିବା ଆବଶ୍ୟକ । ‘ଦବାଇ ଭୀ କଡାଇ ଭୀ’ କଥା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ସେ ସ୍ମରଣ କରାଇଛନ୍ତି ।