Prime Minister's Office
PM greets people on Ram Navmi
Calls to maintain Maryada and follow all preventive measures for safety from Corona
21 APR 2021 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on Ram Navmi and wished that all may continue to be blessed by the grace of Lord Ram.
Shri Modi tweeted that as per the message of the MaryadaPurshottam Shri Ram we all must maintain decorum and follow all the preventive measures for safety from Corona. He reminded ‘Dawai bhi Kadai bhi’

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাম নৱমী উপলক্ষে দেশবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
ক’ৰোনাৰ সুৰক্ষাৰ বাবে মৰ্যাদা বজাই ৰখাৰ লগতে সকলো প্ৰতিৰোধী ব্যৱস্থা মানি চলাৰ আহ্বান
21 APR 2021 9:21AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাম নৱমী উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনোৱাৰ লগতে সকলোকে ভগৱান ৰামে আশীৰ্বাদ প্ৰদান থাকিব বুলি কামনা কৰে৷
শ্ৰী মোদীয়ে টুইটাৰযোগে কয় যে মৰ্যাদাপুৰুষোত্তম শ্ৰীৰামৰ বাণী অনুসৰি আমি সকলোৱে ক’ৰোনাৰ সংকটকালত সকলো ধৰণৰ বিধি মানি চলিব লাগিব। তেওঁ পুনৰ ঔষধ খোৱা আৰু কঠোৰতা বজাই ৰখাৰ ওপৰত নজৰ দিবলৈ কয়।