Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in hospital fire at Bharuch
01 MAY 2021 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a fire at a hospital in Bharuch.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Pained by the loss of lives due to a fire at a hospital in Bharuch. Condolences to the bereaved families."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারুচতা লৈবা অনা-লায়েংশঙদা থোকখিবা মৈহৌ লাংপোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 MAY 2021 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারুচতা লৈবা অনা-লায়েংশঙদা মৈহৌ লাংপোক্না মরম ওইদুবা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
"ভারুচতা লৈবা অনা-লায়েংশঙদা মৈহৌ লাংপোক্না মরম ওইদুবা অশি-অনা থোকখিবা অসিদা থমোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। অৱাবা তারবা ইমুং মনুংশিংগী নুংঙাইতবদা শরুক য়াজরি।"