Ministry of Railways
Facing once in century challenge head on, 20 Oxygen Expresses complete their journey, delivering 1125 MT (approx.) LMO in 76 tankers
7 Oxygen Expresses on the run with 422 MT LMO in 27 tankers
Haryana will receive its 4th and 5th Oxygen Express carrying nearly 72 MT of Liquid Medical Oxygen from Angul (Orissa) and Rourkela (Orissa)
Another Oxygen Express with 85 tonnes is on its way from Hapa (Gujarat) and reaching Gurgaon for delivery in NCR region
Oxygen Express to Haryana, Madhya Pradesh, Uttar Pradesh, Telangana and Delhi are on the run
03 MAY 2021 1:27PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered 1125 MT (approx.) of LMO in 76 tankers to various states across the country. 20 Oxygen Expresses have already completed their journey and 7 more loaded Oxygen Express are on the run carrying 422 MT (approx.) of LMO in 27 tankers. It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Third Oxygen Express to Delhi carrying 120 MT of Liquid Medical Oxygen is on its way from Durgapur and is expected to reach Delhi on 04 May 2021.
Telangana will receive its second Oxygen Express from Angul carrying 60.23 MT LMO.
Haryana will receive its 4th, 5th Oxygen Express carrying nearly 72 MT of Liquid Medical Oxygen from Angul (Orissa) and Rourkela (Orissa). Another Oxygen Express with 85 tonnes is on its way from Hapa (Gujarat) and reaching Gurgaon for delivery in NCR region.
More Oxygen Express to Madhya Pradesh (4th), Uttar Pradesh (10th) , Telangana, Haryana & Delhi carrying 422.08 MT LMO in 7 Oxygen Express are on their way.
So far, Indian Railways has delivered more than 1125 metric tonnes Liquid Medical Oxygen (LMO) to Maharashtra (174 MT), Uttar Pradesh (430.51 MT), Madhya Pradesh (156.96 MT), Delhi (190 MT), Haryana (109.71 MT) & Telangana (63.6 MT).

রেলৱে মন্ত্রালয়
সেঞ্চুরিগী খ্বাইদগী চাউবা শিংনবা মায়োক্নরদুনা, ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ২০না মখোয়গী খোংচৎ মপুং ফাখ্রে, তেঙ্কর ৭৬তা এল.এম.ও.(চাওরাক্না) এম.তি. ১১২৫ পুরকখ্রে
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসেস ৭না তেঙ্কর ২৭তা এল.এম.ও. এম.তি. ৪২২ পুদুনা লাক্লি
হরিয়ানাদা অনগুল(ওরিশা) অমসুং রৌকেলা(ওরিশা)দগী লিক্বুইদ মেদিকেল ওক্সিজেন এম.তি. ৭২রোমগী চাংদা পুদুনা লাক্লিবা মহাক্কী ৪শুবা, ৫শুবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস থুংলগনি
অতোপ্পা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস অমনা হপা(গুজরাত)দগী তন ৮৫ পুদুনা লাক্লি অমসুং এন.সি.আর. রিজনদা য়েন্থোক্নবগীদমক গুর্গাউনদা থুংলগনি
ওক্সিজেন এক্সপ্রেস হরিয়ানা, মধ্য প্রদেশ, উত্তর প্রদেশ, তেলঙ্গনা অমসুং দিল্লী তম্না লাক্লি
03 MAY 2021 1:27PM by PIB Imphal
খুদোংথিবা পুম্নমক থেংনদুনা অমসুং অনৌবা সোলুসনশিং পুথোক্তুনা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা লিক্বুইদ মেদিকেল ওক্সিজেন(এল.এম.ও.) ফংহন্দুনা লেপ্পা লৈতনা মতেং পাংলি৷ হৌজিক ফাওবদা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ৭৬তা এল.এম.ও. (চাওরাক্না) এম.তি. ১১২৫ পুরক্তুনা ফংহনখ্রে৷ ওক্সিজেন এক্সপ্রেসেস ২০না মখোয় মখোয়গী খোংচৎ মাংজৌননা মপুং ফাখ্রে অমসুং অহেনবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেসেস ৭না তেঙ্কর ২৭তা এল.এম.ও. (চাওরাক্না ) এম.তি. ৪২২ পুদুনা লাক্লি৷ ইন্দিয়ন রেলৱেনা অতেনবা মতমদা ওক্সিজেন দরকার লৈরিবা রাজ্যশিংদা এল.এম.ও. মতিক চানা ফংহন্নবা হোৎনরি৷
দুর্গপুরদগী লিক্বুইদ মেদিকেল ওক্সিজেন এম.তি. ১২০ পুদুনা অহুমশুবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস দিল্লি তম্না লাক্লি অমসুং ত্রেন অসি ২০২১গী মে ০৪দা দিল্লিদা থুংলবা য়াই হায়না পানরি৷
তেলঙ্গনাদা অনগুলদগী এল.এম.ও. এম.তি. ৬০.২৩ পুদুনা লাক্লিবা মহাক্কী অনিশুবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস থুংলগনি৷
হরিয়ানাদা অনগুল(ওরিশা) অমসুং রৌকেলা(ওরিশা)দগী লিক্বুইদ মেদিকেল ওক্সিজেন এম.তি. ৭২রোমগী চাংদা পুদুনা লাক্লিবা মহাক্কী ৪শুবা, ৫শুবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস থুংলগনি৷ অতোপ্পা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস অমনা হপা(গুজরাত)দগী তন ৮৫ পুদুনা লাক্লি অমসুং এন.সি.আর. রিজনদা য়েন্থোক্নবগীদমক গুর্গাউনদা থুংলগনি৷
ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৭তা এল.এম.ও. এম.তি. ৪২২.০৮ পুদুনা মধ্য প্রদেশ(৪শুবা), উত্তর প্রদেশ(১০শুবা), তেলঙ্গনা, হরিয়ানা অমসুং দিল্লি তম্না অহেনবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস লাক্লি৷
হৌজিক ফাওবদা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা লিক্বুইদ মেদিকেল ওক্সিজেন(এল.এম.ও.) মেত্রিক তন ১১২৫ হেন্না মহারাস্ত্রদা(এম.তি.১৭৪), উত্তর প্রদেশতা(এম.তি. ৪৩০.৫১), মধ্য প্রদেশতা(এম.তি.১৫৬.৯৬), দিল্লিদা(এম.তি.১৯০), হরিয়ানাদা(এম.তি.১০৯.৭১) অমসুং তেলঙ্গনাদা(এম.তি.৬৩.৬) পুরক্তুনা ফংহনখ্রে৷