Prime Minister's Office
PM praises the role of the armed forces in the fight against COVID-19
06 MAY 2021 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the role of the armed forces in the fight against COVID-19.
Referring to a write up by Shri Rajnath Singh, Raksha Mantri, titled “Fighting the Invisible Enemy: MoD’s Response on COVID-19 Surge”,the Prime Minister said in a tweet:
'Jal', 'Thal' and 'Nabh'...our armed forces have left no stone unturned in strengthening the fight against COVID-19.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংনবদা আর্ম ফোর্সেনা লৌরিবা থৌদাংশিংবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 MAY 2021 6:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংনবদা আর্ম ফোর্সেনা লৌরিবা থৌদাংশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা ইবা “ফাইতিং দ ইনভিজিবল এনেমী: এম.ও.দী.এস. রেস্পোনজ ওন কোবিদ-১৯ সর্জ”, হায়না মিংথোনবা অদু পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা হায়খি: ‘জল’, ‘থল’ অমসুং ‘নাভ’.. ঐখোয়গী আর্ম ফোর্সেসশিংনা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংনরিবা অসিদা হেন্না শক্তি লৈনবা লেপ্পা লৈতনা হোৎনরি”।