Ministry of Railways
Oxygen Expresses deliver more than 2960 MT of LMO in 185 tankers to different states
First Oxygen Express to Rajasthan reaches Kota
3rd Oxygen Express to Maharashtra on way to Nagpur
47 Oxygen Expresses complete their journeys
Till date 174 MT has been offloaded in Maharashtra, 729 MT in UP, 249 MT in MP, 305 MT in Haryana, 123 MT in Telangana and 1334 MT in Delhi
07 MAY 2021 4:50PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered more than 2960MT of LMO in 185 tankers to various states across the country.
47 Oxygen Expresses have already completed their journey so far.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Till the time of this release,174 MT has been offloaded in Maharashtra, 729 MT in UP, 249 MT in MP, 305 MT in Haryana, 123 MT in Telangana and 1334 MT in Delhi.
Presently 18 tankers are on the run with more than 260 tonnes of LMO which are expected to arrive in Maharashtra, Haryana and Delhi. Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time. More loaded Oxygen Expresses are expected to start their journeys later in the night.

রেলৱে মন্ত্রালয়
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ১৮৫দা এল.এম.ও. এম.তি. ২৯৬০ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে
রাজস্থানগী অহানবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস কোতাদা থুংখ্রে
মহারাস্ত্রগী ৩শুবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস নাগপুর য়ৌগদৌরে
ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৪৭না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ১৭৪, য়ু.পি.দা এম.তি. ৭২৯, এম.পি.দা এম.তি. ২৪৯, হরিয়ানাদা এম.তি. ৩০৫, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ১৩৩৪ থাখ্রে
07 MAY 2021 4:50PM by PIB Imphal
অপনবা পুম্নমক মাইয়োক্নদুনা অমসুং অনৌবা পাম্বৈশিং পুথোক্তুনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সিজেন (এল.এম.ও.) দেলিভর তৌদুনা তেংবাং পীবগী খোঙচৎ মখা চত্থরি। হৌজিক ফাওবদা ইন্দিয়না রেলৱেজনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ১৮৫দা এল.এম.ও.গী এম.তি. ২৯৬০ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে।
হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৪৭না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে।
মথৌ তারিবা রাজ্যশিংদা অতেনবা মতমগী মনুংদা য়ারিবা মখৈ এল.এম.ও. দেলিভর তৌবা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী থৌদাংনি।
রিলিজ অসি থোকপা মতম ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ১৭৪, য়ু.পি.দা এম.তি. ৭২৯, এম.পি.দা এম.তি. ৩০৫, হরিয়ানাদা এম.তি. ৩০৫, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ১৩৩৪ থাখ্রে।
হৌজিক্কী ওইনা এল.এম.ও. তন ২৬০ হেন্না য়াওবা তেঙ্ক ১৮ লম্বীদা লৈরি অমদি মহারাস্ত্র. হরিয়ানা অমসুং দিল্লীদা থুংলগনি। অনৌবা ওক্সিজেন পুবগী থবক অসি য়াম্না দাইনামিক ওই অমসুং মশিং অসি মতম পুম্বদা অপদেৎ তৌরি। নুমিদাং অথেংনদা লোদ তৌরবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস কয়া মখোয়গী খোঙচৎ হৌরবা য়াই।