Ministry of Chemicals and Fertilizers
Company-wise supply plan of Remdesivir for 21st April to 16th May 2021
08 MAY 2021 10:01AM by PIB Delhi
The Company-wise supply plan of Remdesivir for the period 21st April to 16th May 2021 has been issued to States/UTs. The plan has been prepared in consultation with the marketing companies. The companies have been instructed to ensure timely supplies to all states/ UTs strictly as per the supply plan.
This is in continuation to the allocation of Remdesivir to states/UTs done yesterday.
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1716744
Company-wise supply plan of Remdesivir

কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
এপ্রিল ২১দগী মে ১৬ ফাওবদা রেমদেসিভির পীনবা কম্পেনীশিংগী থৌরাং
08 MAY 2021 10:01AM by PIB Imphal
এপ্রিল ২১দগী মে ১৬ ফাওবদা রেমদেসিভির পীনবা কম্পেনীশিংনা য়াৎপা থৌরাংশিং রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা খঙহনখ্রে। থৌরাং অসি মার্কেতিং কম্পেনীশিংগা তান্নদুনা য়াৎপনি। রাজ্য/য়ু.তি. খুদিংদা সপ্লাই প্লানগী মতুং ইন্না মতম চানা য়ৌহন্নবা কম্পেনীশিংদা খঙহনখ্রে।
ৱারোল অসি ঙরাং থোকখিবা রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা রেমদেসিভির য়েন্থোকপগী ৱারোলগী মখা তারকপনি।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1716744
রেমদেসিভির পীনবা কম্পেনীশিংগী থৌরাং