প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অসমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত লোৱা শ্ৰী হিমন্ত বিশ্ব শৰ্মাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
10 MAY 2021 1:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অসমত শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী হিমন্ত বিশ্ব শৰ্মা আৰু অন্যান্য মন্ত্ৰীসকলক অভিনন্দন জনায়।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
“আজি শপত গ্ৰহণ কৰা @হিমন্ত বিশ্ব শৰ্মা ডাঙৰীয়াৰ লগতে অন্যান্য মন্ত্ৰীসকললৈ অভিনন্দন জনালো। অসমৰ বিকাশৰ যাত্ৰাক এইটো দলে বিশেষ ভাবে ত্বৰান্বিত কৰাৰ লগতে ৰাইজৰ আশা-আকাংক্ষাসমূহ পূৰণ কৰিব পাৰিব বুলি মই নিশ্চিত”।
শ্ৰী মোদীয়ে শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালে আগবঢ়োৱা অৱদানৰো শলাগ লয়। এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰকাশ কৰা আন এক বাৰ্তাত উল্লেখ কৰে:
“যোৱা পাঁচোটা বছৰত মোৰ প্ৰতিভাশালী সতীৰ্থ @সৰ্বানন্দ সোণোৱাল ডাঙৰীয়াই এখন জন-হিতৈষী আৰু বিকাশমুখী চৰকাৰক শীৰ্ষত থাকি নেতৃত্ব প্ৰদান কৰিছিল। অসমৰ প্ৰগতি আৰু ৰাজ্যখনত দলৰ সবলীকৰণৰ বাবে তেওঁ আগবঢ়োৱা অৰিহণা অনবদ্য আছিল”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Himanta Biswa Sarma on taking oath as Assam CM
10 MAY 2021 1:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Himanta Biswa Sarma and other Ministers on taking oath in Assam.
In a tweet, The Prime Minister said:
“Congratulations to @himantabiswa Ji and the other Ministers who took oath today. I am confident this team will add momentum to the development journey of Assam and fulfil aspirations of the people.”
Shri Modi also praised the contribution of Shri Sarbananda Sonowal. The Prime Minister tweeted:
“My valued colleague @sarbanandsonwal Ji was at the helm of a pro-people and pro-development administration over the last five years. His contribution towards Assam’s progress and strengthening the party in the state is immense.”