Ministry of Railways
Oxygen Expresses deliver record 831 MT of LMO in One Single day
More than 4700 MT Oxygen delivered by Oxygen Expresses to Maharashtra, MP, Haryana, Telangana, Rajasthan, Delhi, & UP
More than 295 tanker load of Oxygen delivered to various States
75 Oxygen Expresses complete their journeys
First Oxygen Express to Karnataka on the way to Bengaluru with 120 MT of Oxygen
Till date 293 MT has been offloaded in Maharashtra, 1334 MT in UP, 306 MT in MP, 598 MT in Haryana, 123 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan and 2011 MT in Delhi
10 MAY 2021 5:08PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered nearly 4700 MT of LMO in more than 295 tankers to various states across the country.
Yesterday Oxygen Expresses delivered record 831 MT of LMO, a record for One Single day.
75 Oxygen Expresses have already completed their journey so far.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Till the time of this release, 293 MT of LMO has been offloaded in Maharashtra, 1334 MT in UP, 306 MT in MP, 598 MT in Haryana, 123 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan and 2011 MT in Delhi.
First Oxygen Express to Karnataka has also started its journey from Tatanagar in Jharkhand and is on the way to Bengaluru with 120 MT of Oxygen.
Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time. More loaded Oxygen Expresses are expected to start their journeys later in the night.

রেলৱে মন্ত্রালয়
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা নোংমা খক্তদা এল.এম.ও.গী এম.তি. ৮৩১ দেলিভর তৌবগী রেকোর্দ তৌখ্রে
মহারাস্ত্র, এম.পি., হরিয়ানা, তেলঙ্গনা, রাজস্থান, দিল্লী অমসুং য়ু.পি.দা ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা ওক্সিজেন এম.তি. ৪৭০০ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে
তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা ওক্সিজেন পুবা তেঙ্কর ২৯৫ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে
ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৭৫না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে
কর্নাতক্কী অহানবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ওক্সিজেন এম.তি. ১২০গা লোইননা বেঙ্গলুরু তম্না লাক্লি
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ২৯৩, য়ু.পি.দা এম.তি. ১৩৩৪, এম.পি.দা এম.তি. ৩০৬, হরিয়ানাদা এম.তি. ৫৯৮, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ২০১১ থাখ্রে
10 MAY 2021 5:08PM by PIB Imphal
অপনবা পুম্নমক মাইয়োক্নদুনা অমসুং অনৌবা পাম্বৈশিং পুথোক্তুনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সিজেন (এল.এম.ও.) দেলিভর তৌদুনা তেংবাং পীবগী খোঙচৎ মখা চত্থরি। হৌজিক ফাওবদা ইন্দিয়না রেলৱেজনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ২৯৫দা এল.এম.ও.গী এম.তি. ৪৭০০ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে।
ঙরাং ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা এল.এম.ও.গী এম.তি. ৮৩১ দেলিভর তৌবগী রেকোর্দ থমখি, মসি নোংমা খক্তদা থমখিবা রেকোর্দ অমনি।
হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৭৫না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে।
মথৌ তারিবা রাজ্যশিংদা অতেনবা মতমগী মনুংদা য়ারিবা মখৈ এল.এম.ও. দেলিভর তৌবা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী থৌদাংনি।
রিলিজ অসি থোকপা মতম ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ২৯৩, য়ু.পি.দা এম.তি. ১৩৩৪, এম.পি.দা এম.তি. ৩০৬, হরিয়ানাদা এম.তি. ৫৯৮, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ১২৩, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ২০১১ থাখ্রে।
কর্নাতক্কী অহানবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেসসু ঝার্খন্দগী তাতানগরদগী খোঙশানবা হৌখ্রে অমসুং ওক্সিজেন এম.তি. ১২০গা লোইননা বেঙ্গলুরু তম্না লাকপগী লম্বীদা লৈরি।
অনৌবা ওক্সিজেন পুবগী থবক অসি য়াম্না দাইনামিক ওই অমসুং মশিং অসি মতম পুম্বদা অপদেৎ তৌরি। নুমিদাং অথেংবদা অহেনবা লোদ তৌরবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস কয়ানা মখোয়গী খোঙচৎ হৌরবা য়াই।