Prime Minister's Office
Telephone Conversation between Prime Minister Narendra Modi and Dr. Lotay Tshering, Prime Minister of Bhutan
11 MAY 2021 12:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the Prime Minister of Bhutan, Lyonchhen Dr. Lotay Tshering.
The Bhutan Prime Minister expressed solidarity with the Government and the people of India in their efforts against the recent wave of COVID-19 pandemic. Prime Minister conveyed his sincere thanks to the people and Government of Bhutan for their good wishes and support.
He also appreciated the leadership of His Majesty the King in managing Bhutan's fight against the pandemic, and extended his best wishes to Lyonchhen for the continuing efforts.
The leaders noted that the present crisis situation has served to further highlight the special friendship between India and Bhutan, anchored in mutual understanding and respect, shared cultural heritage, and strong people to people links.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী দাঃ লোতে শেরিংগী মরক্তা তেলেফোন্দা ৱারী শানখিবা
11 MAY 2021 12:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী লাইয়োনছেন দাঃ লোতে শেরিংগা তেলেফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীনা কোবিদ-১৯ লায়চৎকী হৌখিবা ৱেবকী মায়োক্তা ভারতকী সরকার অমসুং মীয়ামগা লোয়ন্না পুন্ন হোৎনমিন্নখিবা অদুবু ফোংদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানগী সরকার অমসুং মীয়াম্বু মখোয়গী য়াইফ পাওজেল অমসুং মখোয়না পীরকপা মতেংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
মহাক্না হিস মেজেস্তী নিংথৌগী লুচিং মখাদা ভুতান্না লায়চৎ অসিগী মায়োক্তা লান্থেংনরিবা অসিবুসু থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং লাইয়োনছেন্দা মখা তানা কন্না হোৎননবা য়াইফ পাওজেল পীখি।
হৌজিক ওইরিবা ফিভম অসিনা মখা তানা ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা অখন্নবা মরুপ-মপাং অমা ওইহনবা, নাকল অনিগী ৱাখল তামিন্নবা অমসুং ৱা তানবা চেৎশিনবা, কলচরেল হেরিতেজগী মতাংদা মত পীনবা অমসুং মীয়ামগী পাও ফাওননবা শক্তি লৈবা মীওইগী মতাংদা পনখি।