Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Rajasthan CM Shri Jagannath Pahadia
20 MAY 2021 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Rajasthan Chief Minister, Shri Jagannath Pahadia Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of former Rajasthan CM, Shri Jagannath Pahadia Ji. In his long political and administrative career, he made noteworthy contributions to further social empowerment. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজস্থানৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী জগন্নাথ পাহাডিয়াৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
20 MAY 2021 9:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজস্থানৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী জগন্নাথ পাহাডিয়া জীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰাজস্থানৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী জগন্নাথ পাহাডিয়া জীৰ বিয়োগত অতিশয় দুঃখিত হৈছো৷ তেওঁৰ দীৰ্ঘদিনীয়া ৰাজনৈতিক আৰু প্ৰশাসনিক জীৱনত তেওঁ সমাজৰ সবলীকৰণৰ ক্ষেত্ৰত কেতবোৰ উল্লেখযোগ্য অৱদান আগবঢ়াই গৈছে৷ তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ঔম শান্তি৷”