Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Rajasthan CM Shri Jagannath Pahadia
20 MAY 2021 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Rajasthan Chief Minister, Shri Jagannath Pahadia Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of former Rajasthan CM, Shri Jagannath Pahadia Ji. In his long political and administrative career, he made noteworthy contributions to further social empowerment. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী রাজস্থানগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী জগননাথ পহাদিয়ানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
20 MAY 2021 9:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী রাজস্থানগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী জগননাথ পহাদিয়া জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “হান্না রাজস্থানগী মুখ্য মন্ত্রী ওইবিরম্বা শ্রী জগননাথ পহাদিয়া জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুঙাইজদে। মহাক্না মতম কুইনা পোলিতিকেল অমসুং এদমিনিস্ত্রেতিবকী ফম পায়রিঙৈ মতমদা সমাজগী য়াইফনবা মশক থোকপা থবক থৌরম কয়া অমা পায়খৎপিরম্মী। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎপা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।