Ministry of Health and Family Welfare
At 1.96 Lakh Cases, Daily New Cases falls below 2 Lakh mark after 40 Days
Active Caseload declines to 25,86,782
Daily Positivity Rate currently at 9.54%
Nearly 20 Cr. Vaccine Doses administered so far under Nationwide Vaccination Drive
12.82 Lakh Vaccination Doses administered for 18-44 age group in last 24 hours; highest since 1st May 2021
25 MAY 2021 11:27AM by PIB Delhi
In encouraging signs to India’s fight against COVID-19 pandemic, the Daily New Cases have fallen below 2 Lakh to a level seen 40 days before (Daily new cases were 1,84,372 on 14th April 2021). 1,96,427 Daily New Cases were registered in the last 24 hours.
Cumulatively, the Active Caseload has also now reduced to 25,86,782. Active Cases have decreased since its last peak on 10th May 2021. A net decline of 1,33,934 is witnessed in the last 24 hours. It now comprises 9.60% of the country's total Positive Cases.
India’s Daily Recoveries continue to outnumber the Daily New Cases for the 12th consecutive day. 3,26,850 recoveries were registered in the last 24 hours.
India’s cumulative recoveries have reached 2,40,54,861 today. The National Recovery Rate has grown further to touch 89.26%.
A total of 20,58,112 tests were conducted in the last 24 hours in the country and cumulatively 33,25,94,176 tests have been done so far. The Daily Positivity rate has reduced and now stands at 9.54% today.
A total of 19,85,38,999 vaccine doses have been administered through 28,41,151 sessions, as per the provisional report till 7 am today. These include 97,79,304 HCWs who have taken the 1st dose and 67,18,723HCWs who have taken the 2nddose, 1,50,79,964 FLWs (1stdose), 83,55,982 FLWs (2nddose), 1,19,11,759 beneficiaries under 18-44 age group (1stdose), 6,15,48,484 (1stdose) and 99,15,278 (2nd dose) beneficiaries aged 45 to 60 years. 5,69,15,863 1stdose beneficiaries and 1,83,13,642 2nd dose beneficiaries of more than 60 years old.
HCWs
1st Dose
97,79,304
2nd Dose
67,18,723
FLWs
1st Dose
1,50,79,964
2nd Dose
83,55,982
Age Group 18-44 years
1st Dose
1,19,11,759
Age Group 45 to 60 years
1st Dose
6,15,48,484
2nd Dose
99,15,278
Over 60 years
1st Dose
5,69,15,863
2nd Dose
1,83,13,642
Total
19,85,38,999
12.82 Lakh Vaccination Doses were administered for 18-44 age group in last 24 hours. This is the highest since 1st May, 2021 when the Liberalised Pricing & Accelerated National COVID-19 Vaccination Strategy was implemented.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
নুমিৎ ৪০নিগী মতুংদা কেস লাখ ১.৯৬ লাক্তুনা, নোংমদা অনৌবা কেস লাখ ২গী মখাদা লাকখ্রে
এক্তিব কেসলোদ ২৫,৮৬,৭৮২দা হন্থরকখ্রে
হৌজিক হৌজিক নুংতি-নুমিৎ খুদিংগী পোজিতিব ওইবগী চাং অসি ৯.৫৪% ওই
হৌজিক ফাওবদা নেসনৱাইদ ভেক্সিনেসন দ্রাইবকি শরুক অমা ওইনা ভেক্সিন দোজ কোতি ২০রোম কাপখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ১২.৮২ কাপখ্রে; ২০২১গী মে ১দগী হৌদুনা মসিনা খ্বাইদগী ৱাংবনি
25 MAY 2021 11:27AM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎকি মাইয়োক্তা ভারতনা লান্থেংনরিবা অসিদা হেন্না ফবা খুদমশিং ওইনা, হৌখিবা নুমিৎ ৪০নিগী মমাংদা উখিবা মতৌ অদুগুম্না নোংমদা অনৌবা কেস লাখ ২গী মখাদা লাকখ্রে (২০২১গী এপ্রিল ১৪দা লাকখিবা অনৌবা কেস মশিং অদু ১,৮৪,৩৭২নি)৷ হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনৌবা কেস ১,৯৬,৪২৭ লাকখি৷
এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক্তি পুন্না ২৫,৮৬,৭৮২দা হন্থখ্রে৷ এক্তিব কেস মশিং অসি ২০২১গী মে ১০দা খ্বাইদগী ৱাংলম্বদগী হন্থরকখিবনি৷ হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা কেস মশিং ১,৩৩,৯৩৪ তারকখ্রে৷ হৌজিক্তি লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৯.৬০%নি৷
থংননা ১২শুবা নুমিৎকি ওইনা ভারতকি ওইনা নোংমদা লাইনা-লাইচৎ অসিদগী ফরকখিবগী মশিংনা নোংমদা লাকপা অনৌবা কেস মশিংদগী লেপ্পা লৈতনা হেন্দুনা লাক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৩,২৬,৮৫০ লাইচৎ অসিদগী মপুং ফানা ফখ্রে৷
ভারতকি ওইনা লাইচৎ অসিদগী ফখিবা মশিং অসি ঙসি ২,৪০,৫৪,৮৬১ য়ৌখ্রে৷ নেস্নেল রিকোভরী রেত অসি মখাতানা হেনগৎলক্তুনা ৮৯.২৬% য়ৌখ্রে৷
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা তেস্ত পুন্না ২০,৫৮,১১২ পাংথোকখ্রে অমসুং হৌজিক ফাওবদা পুন্না তেস্ত ৩৩,২৫,৯৪,১৭৬ পাংথোকখ্রে৷ নুংতি- নুমিৎ খুদিংগী পোজিতিব ওইবগী চাং অসি হন্থরকখ্রে অমসুং ঙসি ৯.৫৪% ওইখ্রে৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, সেসন ২৮,৪১,১৫১দা ভেক্সিন দোজ পুন্না ১৯,৮৫,৩৮,৯৯৯ কাপখ্রে৷ মসিগী মনুংদা অহানবা দোজ কাপখ্রবা ঐচ.সি.দবল্যু. ৯৭,৭৯,৩০৪ অমসুং অনিশুবা দোজ কাপখ্রবা ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৭,১৮,৭২৩, এফ.এল.দবল্যু. ১,৫০,৭৯,৯৬৪(অহানবা দোজ), এফ.এল.দবল্যু. ৮৩,৫৫,৯৮২ (অনিশুবা দোজ), চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা বেনিফিসরী ১,১৯,১১,৭৫৯ (অহানবা দোজ), চহি কাংলুপ ৪৫-৬০ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা বেনিফিসরী ৬,১৫,৪৮,৪৮৪ (অহানবা দোজ)অমসুং ৯৯,১৫,২৭৮(অনিশুবা দোজ)৷ চহি ৬০গী মথক্তা লৈরিবা বেনিফিসরী ৫,৬৯,১৫,৮৬৩না অহানবা দোজ অমসুং ১,৮৩,১৩,৬৪২না অনিশুবা দোজ কাপখ্রে৷
ঐচ.সি.দবল্যু.
অহানবা দোজ
৯৭,৭৯,৩০৪
অনিশুবা দোজ
৬৭,১৮,৭২৩
এফ.এল.দবল্যু.
অহানবা দোজ
১,৫০,৭৯,৯৬৪
অনিশুবা দোজ
৮৩,৫৫,৯৮২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুং
অহানবা দোজ
১,১৯,১১৭৫৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৬০ ফাওবগী মনুং
অহানবা দোজ
৬,১৫,৪৮,৪৮৪
অনিশুবা দোজ
৯৯,১৫,২৭৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
৫,৬৯,১৫,৮৬৩
অনিশুবা দোজ
১,৮৩,১৩,৬৪২
অপুনবা
১৯,৮৫,৩৮,৯৯৯
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা চহি কাংলুপ ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ১২.৮২ কাপখ্রে৷ লিবরেলাইস প্রাইসিং অমসুং এসিলিরেতেদ নেস্নেল কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন স্ত্রাতিজি চৎনরকপা মতমদা ২০২১গী মে ১দগী হৌদুনা মসিনা খ্বাইদগী ৱাংই৷