Prime Minister's Office
PM to deliver the keynote address on the occasion of Virtual Vesak Global Celebrations on Buddha Purnima
25 MAY 2021 6:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address on the occasion of Virtual Vesak Global Celebrations on Buddha Purnima i.e. on 26th May 2021 at around 09:45 AM.
The event is being organised by the Culture Ministry in collaboration with the International Buddhist Confederation (IBC) and will witness participation of all the supreme heads of the Buddhist Sanghas from around the world. Over 50 most prominent Buddhist religious leaders from around the world will address the congregation.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বুদ্ধা পুর্নিমা নুমিৎতা ভর্চ্যুএল বেসাক গ্লোবেল সেলেব্রেসন্সকী থৌরমদা মরু ওইবা ৱারোল থমগনি
25 MAY 2021 6:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৬, ২০২১গী অয়ুক পুং ৯:৪৫ তাবা মতমদা বদ্ধা পুর্নিমাগী ভর্চ্যুএল বেসাক গ্লোবেল সেলেব্রেসন্সকী থৌরমদা মরু ওই ৱারোল থমগনি।
থৌরম অসি ইন্তরনেস্নেল বুদ্ধিস্ত কনফেদরেসন (আই.বি.সি.)গা লোইননা খুৎশম্নদুনা কলচর মন্ত্রালয়না পাঙথোকপনি অমসুং মসিদা মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা বুদ্ধিস্ত সংঘশিংগী খ্বাইদগী মকোক থোংবা পুম্নমক্না শরু য়াবা উবা ফংগনি। লাইনিং-লাইশোনগী ওইবা মীতিন অসিদা মালেমগী বুদ্ধিস্ত লাইনিং চৎপা খ্বাইদগী মমিং লৈরবা লুচিংবা ৫০ হেনবনা ৱারোল থমগনি।