Ministry of Chemicals and Fertilizers
Additional 29,250 vials of Amphotericin- B allocated to States/UTs
19,420 vials of Amphotericin- B were allocated on 24th May
26 MAY 2021 1:15PM by PIB Delhi
Union Minister for Chemicals and Fertilizers Shri D.V Sadananda Gowda announced that the additional 29,250 vials of Amphotericin- B drug, used in treatment of Mucormycosis, have been allocated to all the States/UTs today.
Earlier, additional 19,420 vials of Amphotericin- B were allocated on 24th May and 23,680 vials of the drug were supplied across the country on 21st May.

কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা এম্ফোতেরিসিন – বি.গী অহেনবা ভাইল ২৯,২৫০ পীথখ্রে
মে ২৪দা লৈবাক শিনবা থুংনা এম্ফোতেরিসিন – বি.গী ভাইল ১৯,৪২০ পীথখ্রে
26 MAY 2021 1:15PM by PIB Imphal
কেমিকেল্স এন্দ ফর্তিলাইজর্সকী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী দি.ভি. সদানন্দ গৌরানা ঙসি রাজ্য/য়ু.তি. পুম্নমক্তা অমসুং কেন্দ্রগী ইন্সিতিত্যুসনশিংদা ম্যুকোর্মাইকোসিস লায়েংবদা শিজিন্নবা এম্ফোতেরিসিন – বি.গী অহেনবা ভাইল ২৯,২৫০ পীথখ্রে হায়না লাউথোকখ্রে।
মমাংদা লৈবাক শিনবা থুংনা মে ২৪দা এম্ফোতেরিসিন –বি.গী অহেনবা ভাইল ১৯,৪২০ পীথখ্রে অমসুং মে ২১দা দ্রগ অসিগী ভাইল ২৩,৬৮০ সপ্লাই তৌখ্রে।