Prime Minister's Office
Shri Anurag Singh Thakur writes on preparing India for sporting future
21 AUG 2021 10:22AM by PIB Delhi
PMO has shared an article by Union Minister for Youth Affairs and Sports and Information & Broadcasting, Shri Anurag Singh Thakur. The article talks of preparing India for a sporting future.
The PMO tweeted:
"Union Minister Shri @ianuragthakur writes on preparing India for a sporting future."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক্ৰীড়াৰ ভৱিষ্যতক লৈ ভাৰতৰ প্ৰস্তুতি সন্দৰ্ভত শ্ৰী অনুৰাগ ঠাকুৰৰ লেখা
21 AUG 2021 10:22AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে কেন্দ্ৰীয় যুৱ পৰিক্ৰমা আৰু ক্ৰীড়া তথা তথ্য আৰু সম্প্ৰচাৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী অনুৰাগ ঠাকুৰৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে। প্ৰবন্ধটোত ক্ৰীড়াৰ ভৱিষ্যতক লৈ ভাৰতৰ প্ৰস্তুতি সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইটাৰত এইদৰে লিখিছেঃ
"ক্ৰীড়াৰ ভৱিষ্যতক লৈ ভাৰতৰ প্ৰস্তুতি সন্দৰ্ভত শ্ৰী অনুৰাগ ঠাকুৰৰ প্ৰবন্ধ "