Prime Minister's Office
PM pays tributes to Sree Narayana Guru on his Jayanti
23 AUG 2021 3:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sree Narayana Guru on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Sree Narayana Guru on his Jayanti. His teachings provide strength to millions. His emphasis on learning, social reform and equality continue to motivate us. He gave immense importance to women empowerment as well as harnessing youth power for social change."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী নারায়ন গুরুবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 AUG 2021 3:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী নারায়ন গুরুবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী নারায়ন গুরুবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ঐহাক্না খুরুমজরি। মহাক্কী পাউতাক কয়ানা মীওই মিল্লিয়ন কয়া অমদা থৌনা হাপ্পী। মহাক্না মহৈ-তম্বা, সমাজবু শেমগৎপা অমসুং থাক মান্নবদা পীবিরম্বা মরুওইবনা ঐখোয়বু পুক্নিং থৌগৎলি। নহাক্না নুপীদা শক্তি পীনবা কন্না হোৎনবিখি লোয়ননা সমাজ অমা অহোংবা পুরক্নবা হোৎনবদা নহারোলগী শক্তিশিং শিজিন্ননবা হোৎনবিখি”।