Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
08 SEP 2021 9:22AM by PIB Delhi
70.75 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
37,875new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.18% of total cases
India's Active caseload stands at 3,91,256
Recovery Rate currently at 97.48%
39,114recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,22,64,051
Weekly Positivity Rate (2.49%) less than 3% for last 75 days
Daily positivity rate reported to be 2.16%less than 3% for last 9 days
53.49 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
08 SEP 2021 9:22AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭০.৭৫ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩৭,৮৭৫ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৮%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৯১,২৫৬নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৮%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৪২,৯৪২ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২২,৬৪,০৫১ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৫দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৪৯%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.১৬% ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৯নিদা ৩% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৩.৪৯ তৌখ্রে