Prime Minister's Office
Vice President, Prime Minister and Lok Sabha Speaker to jointly launch Sansad TV on 15 September
14 SEP 2021 3:10PM by PIB Delhi
Vice President of India and Rajya Sabha Chairman, Shri M. Venkaiah Naidu, Prime Minister Shri Narendra Modi and Lok Sabha Speaker Shri Om Birla will jointly launch Sansad TV at the Main Committee Room, Parliament House Annexe on 15 September, 2021 at 6 PM. The launch date coincides with the International Day of Democracy.
About Sansad TV
In February, 2021, the decision to merge Lok Sabha TV and Rajya Sabha TV was taken and the CEO of Sansad TV was appointed in March, 2021.
Sansad TV programming will primarily be in 4 categories – functioning of Parliament and democratic institutions, governance and implementation of schemes/policies, history and culture of India and issues/interests/concerns of contemporary nature.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেপ্তেম্বর ১৫দা উপ রাস্ত্রপতি, প্রধান মন্ত্রী অমসুং লোক সভাগী স্পীকরনা পুন্না সন্সদ তি.ভি. হৌদোক্কনি
14 SEP 2021 3:10PM by PIB Imphal
২০২১গী সেপ্তেম্বর ১৫দা ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি অমসুং রাজ্য সভাগী চেয়রমেন, শ্রী এম. ভেঙ্কায়া নাইদু, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং লোক সভাগী স্পিকর শ্রী ওম বির্লানা পুন্না পার্লিয়ামেন্ত হাউস এনেক্সীগী মরুওইবা কমিতী রুম্না সন্সদ তি.ভি হৌদোক্কনি। হৌদোকপগী থৌরম অসি ইন্তর্নেস্নেল দে ওফ দেমোক্রেসীগা পুল্লি।
সন্সদ তি.ভি.গী মরমদা
২০২১গী ফেব্রুৱারীদা, লোক সভা তি.ভি. অমসুং রাজ্য সভা তি.ভি. পুন্নবা ৱারেপ লৌখি অমসুং সন্সদ তি.ভি.গী সি.ই.ও. ২০২১গী মার্চতা খনখি।
সন্সদ তি.ভি. থৌরম অসি মপুং ওইনা কেতগরী ৪দা ওইগনি – পার্লিয়ামেন্ত অমসুং দেমোক্রেতিক ইন্সতিত্যুসন মথৌ তৌহনবা, স্কীম/পোলিসীশিং ঙাকপা অমসুং হাপ্পা, ভারতকী পুৱারী অমসুং সংস্কৃতী অমসুং মতম খরগী ওইবা হিরম/অপাম্বা/তৌনিংবশিং অসিনি।