Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 243
India’s Cumulative Vaccination Coverage crosses 76 Cr landmark milestone
More than 57 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
15 SEP 2021 8:23PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 76 Crore landmark milestone(76,49,36,158) today. More than 57 lakh (57,10,380) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,65,571
2nd Dose
86,39,913
FLWs
1st Dose
1,83,40,244
2nd Dose
1,41,99,628
Age Group 18-44 years
1st Dose
30,87,70,934
2nd Dose
4,87,22,784
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,61,56,251
2nd Dose
6,49,46,700
Over 60 years
1st Dose
9,44,61,804
2nd Dose
5,03,32,329
Cumulative 1st dose administered
57,80,94,804
Cumulative 2nd dose administered
18,68,41,354
Total
76,49,36,158
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 15th September, 2021 (243rdDay)
HCWs
1st Dose
499
2nd Dose
11,261
FLWs
1st Dose
735
2nd Dose
40,029
Age Group 18-44 years
1st Dose
24,04,868
2nd Dose
16,21,151
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,52,587
2nd Dose
5,51,272
Over 60 years
1st Dose
2,64,813
2nd Dose
2,63,165
1st Dose Administered in Total
32,23,502
2nd Dose Administered in Total
24,86,878
Total
57,10,380
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৪৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৭৬কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না কাপখি
15 SEP 2021 8:23PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৭৬ (৭৬,৪৯,৩৬,১৫৮)কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না(৫৭,১০,৩৮০) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন কোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৫,৫৭১
অনিশুবা দোজ
৮৬,৩৯,৯১৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪০,২৪৪
অনিশুবা দোজ
১,৪১,৯৯,৬২৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩০,৮৭,৭০,৯৩৪
অনিশুবা দোজ
৪,৮৭,২২,৭৮৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,৬১,৫৬,২৫১
অনিশুবা দোজ
৬,৪৯,৪৬,৭০০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৪৪,৬১,৮০৪
অনিশুবা দোজ
৫,০৩,৩২,৩২৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৭,৮০,৯৪,৮০৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৮,৬৮,৪১,৩৫৪
অপুনবা
৭৬,৪৯,৩৬,১৫৮
পুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, সেপ্তেম্বর ১৫ (২৪৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৯৯
অনিশুবা দোজ
১১,২৬১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৭৩৫
অনিশুবা দোজ
৪০,০২৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৪,০৪,৮৬৮
অনিশুবা দোজ
১৬,২১,১৫১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৫২,৫৮৭
অনিশুবা দোজ
৫,৫১,২৭২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৬৪,৮১৩
অনিশুবা দোজ
২,৬৩,১৬৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২,২৩,৫০২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৪,৮৬,৮৭৮
অপুনবা
৫৭,১০,৩৮০
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷