Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 77.24Cr
More than 63.97 Lakh doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.65%
34,403 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,39,056)is 1.02% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.97%) less than 3% for last 84days
17 SEP 2021 10:27AM by PIB Delhi
With the administration of 63,97,972 vaccine doses in the last 24 hours, country’s COVID-19 vaccination coverage surpassed the cumulative figure of 77.24Cr(77,24,25,744) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 77,78,319 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,66,108
2nd Dose
86,55,036
FLWs
1st Dose
1,83,41,064
2nd Dose
1,42,56,730
Age Group 18-44 years
1st Dose
31,20,61,294
2nd Dose
5,05,68,273
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,69,74,803
2nd Dose
6,56,47,680
Over 60 years
1st Dose
9,48,63,636
2nd Dose
5,06,91,120
Total
77,24,25,744
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
The recovery of 37,950 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,25,98,424.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.65%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 82 consecutive days now.
34,403 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 3,39,056. Active cases presently constitute 1.02% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
15,27,420tests being conducted. India has so far conducted over 54.92 Cr (54,92,29,149) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.97% remains less than 3% for the last 84 days now. The Daily Positivity rate reported to be 2.25%. The daily Positivity rate has remained below 3% for last 18 days and below 5% for 101 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৭৭.২৪ হেনখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৬৩.৯৭ কাপথোকখ্রে
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা রিকভরী রেত অসি ৯৭.৬৫%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৪,৪০৩ রিপোর্ত লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,৩৯,০৫৬)অসি অপুনবা কেস মশিংগী ১.০২%নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (১.৯৭%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৪নি শুরে
17 SEP 2021 10:27AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৬৩,৯৭,৯৭২ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ৭৭.২৪ (৭৭,২৪,২৫,৭৪৪) হেনখ্রে৷ মসি সেসন ৭৭,৭৮,৩১৯ কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৬,১০৮
অনিশুবা দোজ
৮৬,৫৫,০৩৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৭,৪১,০৬৪
অনিশুবা দোজ
১,৪২,৫৬,৭৩০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩১,২০,৬১,২৯৪
অনিশুবা দোজ
৫,০৫,৬৮,২৭৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,৬৯,৭৪,৮০৩
অনিশুবা দোজ
৬,৫৬,৪৭,৬৮০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৪৮,৬৩,৬৩৬
অনিশুবা দোজ
৫,০৬,৯১,১২০
Total
৭৭,২৪,২৫,৭৪৪
লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী স্কোপ অসি চাওথোকহন্নবা অমসুং খোঙজেল য়াংখৎহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা য়াম্না কন্না হোৎনৈ৷
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৩৭,৯৫০ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,২৫,৯৮,৪২৪ হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৭.৬৫% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৮২নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৪,৪০৩ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ৩,৩৯,০৫৬ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ১.০২% ওই৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৫,২৭,৪২০ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫৪.৯২ হেন্না (৫৪,৯২,২৯,১৪৯) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ১.৯৭% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৪নি শুরেনোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ২.২৫% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৮নি শুরে অমসুং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১০১ শুরে৷