Prime Minister's Office
PM greets Lata Mangeshkar on her birthday
28 SEP 2021 11:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Lata Mangeshkar Ji on her birthday and prayed for her long and healthy life.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Birthday greetings to respected Lata Didi. Her melodious voice reverberates across the world. She is respected for her humility & passion towards Indian culture. Personally, her blessings are a source of great strength. I pray for Lata Didi’s long & healthy life."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লতা মঙ্গেশকরবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
28 SEP 2021 11:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লতা মঙ্গেশকর জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে অমদি পুন্সি নুংশাংবা অমসুং মশা-মউ ফনা লৈনবা থৌনিখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইকাই খুম্নজরিবা লতা দিদিবু মপোক নুমিৎকীদমক হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকচরি। মহাক্কী খোইথুম্নরবা খোঙজেলনা মালেম পুম্বা নিল্লি। ভারতকী সংস্কৃতীবু নোল্লুকপা অমসুং পামজবগীদমক মহাকপু ইকাই খুম্নরি। ইশাগী ওইনা, মহাক্কী থৌজালনা থৌনা কয়াগী হৌরকফম্নি। ঐহাক্না লতা দিদিগী পুন্সি নুংশাংবা অমসুং মশা-মউ ফনা লৈনবা থৌনিজরি”।