Prime Minister's Office
PM thanks Bill Gates for kind words on Ayushman Bharat Digital Mission
29 SEP 2021 9:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked Bill Gates for the kind words on the Ayushman Bharat Digital Mission.
In response to a tweet by Bill Gates, the Prime Minister said;
"Thank you @BillGates for the kind words on the Ayushman Bharat Digital Mission.
There is immense scope in leveraging technology for betterment of health infrastructure and India is working hard in this direction."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বিল গেত্সপু আয়ুশমান ভারত দিজিতেল মিসন্দা থৌজাল লৈবা ৱাহৈ হায়রিবকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
29 SEP 2021 9:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিল গেত্সপু আয়ুশমান ভারত দিজিতেল মিসন্দা থৌজাল লৈবা ৱাহৈ হায়রিবকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
বিল গেত্সকী ত্বীতকী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“আয়ুশমান ভারত দিজিতেল মিসন্দা থৌজাল লৈবা ৱাহৈ হায়রিবকপগীদমক @BillGates অদোম্বু থাগৎপা ফোংদোকচরি।
হেলথ ইনফ্রাস্ত্রকচরদা হেন্না ফনবগীদমক তেক্নোলোজীগী খুদোংচাবা লৌনবগী য়াম্না চাউবা স্কোপ লৈরি অমসুং ভারতনা মাইকৈ অসিদা য়াম্না কন্না হোৎনরি”।