Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
05 OCT 2021 9:08AM by PIB Delhi
91.54 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
18,346 new cases in the last 24 hours; lowest in 209 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.75%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 2,52,902; lowest in 201 days
Recovery Rate currently at 97.93%; Highest since March 2020
29,639 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,31,50,886
Weekly Positivity Rate (1.66%) less than 3% for last 102 days
Daily positivity rate (1.61%) less than 3% for last 36 days
57.53 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
05 OCT 2021 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৯১.৫৪ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১৮,৩৪৬ লাকখি; নুমিৎ ২০৯দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৭৫%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ২,৫২,৯০২ লৈরি; নুমিৎ ২০১ দা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৯৩%নি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ২৯,৬৩৯ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩১,৫০,৮৮৬ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ১০২দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৬৬%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৬১% ) হৌখিবা নুমিৎ ৩৬নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৭.৫৩ তৌখ্রে