Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
17 OCT 2021 9:30AM by PIB Delhi
97.65 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
14,146 new cases in the last 24 hours; lowest in 229 days
Recovery Rate currently at 98.10%; Highest since March 2020
19,788 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,34,19,749
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.57%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,95,846; lowest in 220 days
Weekly Positivity Rate (1.42%) less than 3% for last 114 days
Daily positivity rate (1.29%) less than 3% for last 48 days
59.09 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
17 OCT 2021 9:30AM by PIB Imphal
হৌজিক ফাওবদা নেসনৱাইদ ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা ভেক্সিন দোজ কোতি ৯৭.৬৫ কাপখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,১৪৬ লাকখি; মশিং অসি নুমিৎ ২২৯দা খ্বাইদগী নেম্বনি
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা রিকোভরী রেত অসি ৯৮.১০%; মশিং অসি ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী ৱাংবনি
হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা মীওই ১৯,৭৮৮ ফরকখিবা অসিনা লাইচৎ অসিদগী ফরকখিবগী মশিং অসি পুন্না ৩,৩৪,১৯,৭৪৯দা হেনগৎখ্রে
এক্তিব কেস মশিং অসি অপুনবা কেস মশিংগী ১%দগী হেন্না তানা লৈ, হৌজিক হৌজিক ওইরিবনা ০.৫৭%নি; ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ১,৯৫,৮৪৬ ওই; নুমিৎ ২২০দা খ্বাইদগী নেম্বনি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইবগী চাং (১.৪২%) ৩%দগী তানা লৈখিবা নুমিৎ ১১৪নি শুরে
নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং (১.২৯%) ৩%দগী তানা লৈখিবা নুমিৎ ৪৮নি শুরে
হৌজিক ফাওবদা তেস্ত পুন্না কোতি ৫৯.০৯ তৌখি