Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 279
India’s cumulative vaccination coverage crosses 100 crore landmark milestone
More than 56 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
21 OCT 2021 8:30PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed100 Crore landmark milestone(1,00,53,63,691) today. India celebrated this historic achievement with the launch of a film and song at capital Delhi's Red Fort by Union Health Minister, Mansukh Mandaviya.
More than 56 lakh (56,11,985) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10377801
2nd Dose
9117696
FLWs
1st Dose
18368605
2nd Dose
15634516
Age Group 18-44 years
1st Dose
402027196
2nd Dose
119796260
Age Group 45-59 years
1st Dose
170628046
2nd Dose
88971251
Over 60 years
1st Dose
107374992
2nd Dose
62733097
Cumulative 1st dose administered
709110871
Cumulative 2nd dose administered
296252820
Total
1005363691
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 21stOctober, 2021 (279thDay)
HCWs
1st Dose
95
2nd Dose
8670
FLWs
1st Dose
184
2nd Dose
26790
Age Group 18-44 years
1st Dose
1670915
2nd Dose
2190340
Age Group 45-59 years
1st Dose
444835
2nd Dose
685860
Over 60 years
1st Dose
231348
2nd Dose
352948
1st Dose Administered in Total
2347377
2nd Dose Administered in Total
3264608
Total
5611985
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৭৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০০গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
21 OCT 2021 8:30PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০০গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন (১,০০,৫৩,৬৩,৬৯১) লানখ্রে। ভারতনা মসিগী পুৱারী ওইরবা মায় পাকপা অসি কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী, মনসুখ মন্দাবিয়ানা দিল্লীগী কোনুং লাল কিলাদা ফিল্ম অমসুং ইশৈ য়াওনা চাক্লেনগা লোয়ননা হরাওবগী থৌরম পাংথোকখি।
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬ (৫৬,১১,৯৮৫) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৭৮০১
অনিশুবা দোজ
৯১১৭৬৯৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬৮৬০৫
অনিশুবা দোজ
১৫৬৩৪৫১৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪০২০২৭১৯৬
অনিশুবা দোজ
১১৯৭৯৬২৬০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭০৬২৮০৪৬
অনিশুবা দোজ
৮৮৯৭১২৫১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৭৩৭৪৯৯২
অনিশুবা দোজ
৬২৭৩৩০৯৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭০৯১১০৮৭১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৯৬২৫২৮২০
অপুনবা
১০০৫৩৬৩৬৯১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ২১ (২৭৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৫
অনিশুবা দোজ
৮৬৭০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪
অনিশুবা দোজ
২৬৭৯০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৭০৯১৫
অনিশুবা দোজ
২১৯০৩৪০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৪৪৮৩৫
অনিশুবা দোজ
৬৮৫৮৬০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩১৩৪৮
অনিশুবা দোজ
৩৫২৯৪৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩৪৭৩৭৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২৬৪৬০৮
অপুনবা
৫৬১১৯৮৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷